• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: chm no naklikal jsem to teda do novyho PoB a neprijde mi ze by se pro me neco zmenilo... ale treba ignoruju nejakou vyhodnejsi ascendancy. Nejsem schopen ty vsechny zmeny pobrat jak jsem melee nehral uz roky.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: strom je venku, si stahni nove POB. je tam par dost OP veci :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    tak po dlouhym laborovani bych to videl takhle:
    Passive Skill Tree - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/...AGsBmwQTBi8SCxq7PftN-2CTZYd6H45_kUeRV6-7sOOxc7T_uDu8O8B_wJvlj_MX-ug==
    Glacial hammer, multistrike, faster attack, add phys, eledmg with attack, ruthless na single/ancestal call na grupy ( jo ty gemy budu prehazovat i kdyz se mi to prici)
    Do ruky asi 2x doryani catalyst.
    Jakykoli pripominky ocenim. Snad mi zejtra neprevoraj strom ze to budu muset predelavat :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ja ti nejak nevim, trickster s kladivem/staffkou? Vsechny nody k temhle zbranim jsou na druhy strane skill tree...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: to jsem obvykle resil fast atackem takze ta animace nebyla tak dlouha. Treba multi dual strike jsem vysypal pod pul vteriny.
    No asi to zas po letech zkusim. Glacial se mi odjakziva libil a uz me nekolikrat zklamal tak uz snad prisel jeho cas. Jen teda abych to vykoumal cely od zacatku. Vubec nevim co k tomu za ascendy...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja nevim, asi jo... ja teda s multistrikem nerad hraju protoze jsem vzdycky umiral na to, ze obcas je clovek proste locknutej v ty animaci, ale jestli i tohle pujde cancelnout ted, to muze bejt zajimave... :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Takze jestli to chapu spravne tak kdyz si vezmu glacial hammer + multistrike + ruthless s mozna resolute technique tak budu mit kazdej 3ti hit takovou ultraprasarnu? :D ( 500% kdyz zmrzne + 100% +100%)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zajimava teorie... ale stejne budu hrat melee :-)

3.7 Legion The BEST Budget Starter Build & Fastest Currency Farmer
    https://www.youtube.com/watch?v=tea-bDZ6yd8
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON:
    EVILMIND: dobry ignorujte me, je moc vedro a muj uz tak ztrapenej mozek stavkuje :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: vsak to je vazany na stit, a dokonce s nim muzes davat dmg :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: to snad znamena stit a jedna wanda, ne? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: to je dobra pikacovina :-D se mi prave libilo, jak to bylo vazany na stit
    EXI
    EXI --- ---
    Shield Charge can now be used with wands.
    Wow, to jsem si vzdycky pral :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: navic mas jeste support ruthless, kde je kazdej treti 100 more :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: ja sem na tom uplne stejne tyjo :-)
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Multistrike bude teď hodně dobrej. Každej třetí útok bude dvojnasobnej, to se vyborne kombi s dalsima suportkama :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Frenzy! :O

"Now deals 5% more attack damage per Frenzy Charge (previously 5% increased)."
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    no ja teda nevim :(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Melee damage is now treated as having dealt +25% damage for the sake of calculating Stuns.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak ono to nemusi bejt spatny vubec, zase trva dyl... ale uz to asi nebude na lvl 1 cwdt do kazdyho buildu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam