• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: kurna zrovna sem s tim jdu :-) ono jako to neni zase takovej vejvar, divination karty co delaji totez stoji dohromady tak 15c, ale kdyz se nahodou podari dobrej base, a navic zadarmo...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: ja ted hral elementalistu WO a marku sem nemel a dal sem shapera jak nic. Asi bych dal is uber eldera, ale netroufnul sem si na to zatim
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    fck, tak jsem ještě projel videa kde se chain hook vyskytuje a vypadá to že ta vlna co to udělá je jen ve směru útoku, takže se asi vrátím k reave, nebo možná skočím na cyclone meta :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MARSHUS: Ještě později dokonce. Většinou až třeba v sobotu, záleží jak dlouhej si při releasu střihne Openarl přesčas :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: nope, to bude updatnuty az po releasu. nebo spis az pusti ven torrent pokud v nem budou geminfo.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: v tom 3.7 PoB jeste nejsou updatly gemy?? To mi hati plany zas :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne, i v ssf jsem ted zmenil 3x build, takze v trade lize proste muzu zkusit spoustu melee veci za pomerne maly investice, kdyz neco nebude fungovat, a jako berserker se da hrat cokoliv. Taky uvidime jaky budou challenge, ze jo, hlavne co bude v endgame grindu... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, už jsem taky rozhodnutej, chtěl bych zkusit chain hook a pro single asi blade flurry nebo něco. Ale těch skillů který budou mít naprosto stejný skilltree je kvanta, takže si když tak dám něco co mi bude víc vyhovovat. U chain hooku si slibuju playstyle jako byl u shield charge když šel ještě použít jako dmg skill
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    chtelo by to aby POB mel updatnuty gemy, ale co uz. Starej dobrej plan na papire.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak asi jo.

nebo to prekopat na champa? a je to pres Impale.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: zabava vzdy a predevsim :) takze cyclone
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    berserker
    jsem si zanalyzoval na co v ruznejch buildech nejvic umiram, a je to kdyz v nejakym komplikovanym boji na faze dojdou lahve - berserkovi nedojdou (resp. warcry), problem solved :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: slayer je moje volba :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Jugg cyklona pac to bude sranda ? nebo ED trickstera pac to bude vejvar?

neni cas :]
    GURBON
    GURBON --- ---
    EXI: Nj, pak ma zbejt na ostatni :P
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: diky :) ja mel 3 chary, ale jen jeden byl 95. ja jeste nikdy nic nevyhral, tak jsem si to ted vybral najednou :]

BARTUC: imho bude furt top.. singltarget o neco lepsi, mensi dosah a rychlost kouzleni, ale obyc packy to bude oneshotovat stejne. akorat leech by byl pro me trochu problem, kdyz zrusili warlord's mark
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Wow, tak to se vyplatilo :D Gratuluju. Ale jako obvykle na mě v poolu nic nezbylo :D A to jsem těch charů nakonec udělal docela dost :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YORK: ja to vidim na winter orb trickstera tuhle ligu, mam na to podobnej nazor jako ty :-D a nebo flicker strike at je prdel
    EXI
    EXI --- ---
    tsi kraavo, jsem nejvetsi lucker.. za flashback jsem dostal ty hmyzi kridla (free box) a ted koukam ze jsem vyhral dva armour packy (lightning a gothic) :O
    YORK
    YORK --- ---
    Já se zřejmě budu držet pravidla, že ve spell lize hraju meleeky a v melee lize tudíž spelly. Vidím to na Holy Flame Totem, kterej pak switchnu na Divine Ire Spell totem se Soulmantlem.

Bohužel asi budu muset jet oslizlýho hierophanta, protože s totemama se teď nic jinýho hrát nedá :\
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam