ORBIT: tak zase kdyz ma nekdo padesat stranek pozitivnich, tak to je myslim v pohode :-) plus je dulezity, ze z fora se muzu podivat na jeho char/challenge v lize
Mimochodem minulou ligu se mi myslim prvne stalo, ze me nekdo oscamoval, teda asi :-) . Jsem chtel prodat Cortex taxi, protoze jsem ho sice dokazal zabit sam, ale z toho jako nic nemam ze jo. Byly to lehky mody, tak jsem nasel normalne na chatu jen kdo se ozval, ze chci 2ex a ja osobne nepotrebuju challenge uz zadnou. A on prej ze teda jestli mu otevru portal, a pak leavnu grupu, ze si pozve 5 lidi co mu zaplati. Tak dobry, jsem otevrel portal, a on hned vlezl dovnitr, coz jsem si rikal to je divny, protoze kdyby si ho chtel pripravit na culling, tak naopak zase o portal prijde, a co jsem sam chodil tak vim, ze lidi delaji tak, ze nejdriv pozvou partu, a pak jdou sami dovnitr. Plus jsme zacali na nasem discordu resit, jestli to vubec takhle je mozne delat, a nevztahuje se na to ta davna zmena, ze pokud vlastnik mapy neni pritomen, nemuze padnout zadnej boss specific drop (tj. byl bych na tom skodnej). Coz treba u Uber Eldera nebo Delve bossu najisto tak je. Tak mu pisu co jako presne dela, a v ty chvili on mi napsal, ze je mu to lito, ze si ho chtel pripravit na cull ale posral to a omylem ho zabil. A dal mi ty 2ex. Jsem vlezl dovnitr, a tam byl nejakej boss specific drop co z nej pada, ale ne lahev, ktera jedina ma cenu.
Takze v podstate moznosti jsou bud ze vubec nevedel co dela, a pak jako dobry ze ja jsem svoje 2ex dostal, nebo naopak to vedel moc dobre, a sel si tam ciste pro drop lahve, kterou vymenil za jinej neidentlej drop, protoze vedel ze to pada, i kdyz nema. Nazor? :-)