• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: je to lepsi nez tread s historii, protoze GGG musi mazat negativni veci kvuli NZ pravum. Takze na forech najdes jen "pozitivni" ohlasy. Na to bacha.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak co se vyplati je tenhle mezinarodni discord, na sdileni services/challengi/craftu apod
    https://discord.gg/SptNGN
    je to lepsi nez chat, s mnohem mensim rizikem scamu (nejlepsi je samozrejme thread s historii na foru)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Ahoj, TS3 jsem dřív provozoval, ale už jsem to típnul a nemám už ani licenci.
    Ale hlavně přišel Discord, řeší to lépe, zadarmo a není třeba řešit žádnou infrastrukturu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: expired link
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: hlavni duvody proc uz nepouzivam jiny aplikace nez Discord:
    - funguje stejne jako pc aplikace, v browseru nebo v telefonu
    - muzu byt na x serverech soucasne
    - pozvani lidi snadno jen pres link, snadno muzu zalozit i vlastni server
    - krome kecani se tam i lehce sdileji informace/obrazky, ostatne kdyz hazim neco sem vetsinou nejrychlejsi je kdyz si to hodim na discord
    - overlay primo v PoE
    Obecne se tam asi snadno v ramci serveru da vystavet komunita, neni to jen o tom voicechatu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    A nebejvalo tady nejaky nyx ts3, tam prece muzem v klidu taky ject free hate :) Nebo je nejakej zasadni rozdil oproti discordu ten sem nikdy nepouzival tak netusim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je neco jinyho, nas discord jsou proste kamosi co hrajeme spolu ruzny hry uz od dob Ultimy Online, to neni uplne jako verejna vec, a navic sice jako hru resime zurive, ale realne spolu v parte nehrajeme, o to nikdo nestoji - max si hazet waypointy, a kritizovat ostatnim buildy :)

ale na tom ceskym discordu jsem videl jsou normalne kecaci party, tam muzete klidne nalezt
    https://discord.gg/cWRT7a
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Nebo se muzeme spojit s darebnikama :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jediny discord co tu vom kdo pouziva jsou Evilmindova parta, o zadnem jinem nevim, ale taky bych klidne poklabosil u hrani i kdybych nejel v parte :)

Hodte se odkaz na discord server az budete vedet kde chcete klabosit.
    Ja jsem kdysy jeden zakladal, ale nikdo se nepridal, tak jsem ho asi pred mesicem mazal.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: já tam nejsem, ale když tak si mě přidejte napřímo pokud chcete mrorannge#6621
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: Podařilo se my na začátku syntézy podobně přes beastu a dokonce relativně použitelná ES chestka
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Taky mam ten pocit :D
    No uvidíme, ještě jsem se nerozhodle, jestli pojedu ssf nebo trade.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: na ssf by se to fakt hodilo.. ale proc mam pocit, ze takovej inkubator uvidim akorat na redditu :]
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    MRORANGE: ja budu dneska asi levelit večer, kdyby ses chtěl přidat, napiš sem ;)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw kdyby měl někdo chuť na hromadný lvlení (rozumě!) nebo pokec na discordu, nebránil bych se
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: kurna zrovna sem s tim jdu :-) ono jako to neni zase takovej vejvar, divination karty co delaji totez stoji dohromady tak 15c, ale kdyz se nahodou podari dobrej base, a navic zadarmo...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: ja ted hral elementalistu WO a marku sem nemel a dal sem shapera jak nic. Asi bych dal is uber eldera, ale netroufnul sem si na to zatim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam