• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: fiha, jaka to je ikonka na si linky?
    neni nekde nejaka reference na tyhle super veci? Ne ze by bylo jednoduchy je vubec videt, ale to je asi fuk.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: parada, gz :] ten 6l uniq, bych taky rad potkal.. kdyz nepocitam tabulu ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ja mel predevcirem zazitek taky, v jedny mape behem 30s padlo dvakrat exa, to mi bylo lito ze to nenahravam, bych se dostal do dennich sestrihu najisto :-) a dobry je jak padaji z legionu ty sestilinknuty unikaty, uz dva jsem mel, ale bohuzel shitky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw kuci, kdyby vam padnul tinkerskin a nechtalo se vam ho prodavat, tak bych se nezlobil :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: to sis ocividne vybral i za me :-D
    EXI
    EXI --- ---
    tak vcera 3ex, z toho 2 v jedny mape. pocitam ze jsem si vybral luck na zbytek ligy
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw Bex:
    Looks like we're working on adding a section to the UI that indicates when an incubator is ready to drop its item. Visually, it looks similar to the gem level progression UI.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tohle mi prije jako zmena u elder, na 10/15 je ted - Defeat the Elders four Guardians while the Elder occupies a Red Map

coz se mi presne stalo, ze elder spawnul na 11, ale guardi na zlutejch, takze to pujde splnit, super - navic to bylo videt predem, bo meli vsichni modrej krouzek jeste kdyz jsem byl 8/15 v questu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jj funguje to vyborne a kupodivu nejen na zacatku.
    i pozdeji to je super, pro meneni map, kdyz resis eldera a pod..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: reknes jakou mapu mas, a jakou za to chces, a ono te to paruje s ostatnima lidma co chteji opak, a protoze uz jich to pouziva dost, tak to celkem funguje - pak si jen vzajemne napisete
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: O co jde, přibliž mi to pls.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem tuhle ligu konecne zacal pouzivat poemap.live (predtim mi to nefungovalo), a je to fakt skvelej tool, specialne ted na zacatku ligy, kdy je treba menit casto mapy dle toho co chci delat v atlasu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja teda nekupuju nic dokud nejsem v mapach, tj. jak v trade tak na SSF jsem zvyklej prubezne si craftit resist, vetsinou kdyz lezu z A10 mam neco jako 120/90/110 :-) Pres esence se to crafti uplne v pohode.
    Boty na SSF jsem si udelal proste pro start tak, ze jsem hral modry a jak padla quicksilvera tak jsem pridal dalsich 5 procent.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ono hodne zalezi co jedes za build. Jak jsem rikal, naschval na resy nekoukam pred A10 a stejne jako jsem se xkrat zhrozil nad minusovejma cislama, tak jsem u jinejch buildu cumel jak puk, ze mi chybi jen 10-20 do kazdyho. V SFF bych se snazil to vyzrat co nejvic na stromu a pak kdyztak ubirat s novym gearem. Na normalu to proste dokoupis....
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: A použít vždy purity na element kterej boss nejvíc dává? Možná je to teda blbej dotaz, ale to napadne jako první mě. Ale osobně to taky moc neřeším, většinou se pohybuju někde kolem těch 40-50 c průběhu lvlování jen díky dropům a sem tam craftu co už zmiňuje YORK:
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: sem tam me nejakej boss sunda, ale max 1-2x a kdyz to nestoji xp tak to neresim. Na pozdejsi jdu kdyztak po lvlu.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Hodně pomůžou enchanty z crafting station v hideoutu. Případně craftování přes essence - můžeš si vybrat jeden rezist, kterej na itemu určitě bude.

Pak taky pomůže, vzít si Aliru (15 all resist), dá se to případně později změnit. Případně jewel z tuším druhýho aktu (20 dex, 6 all resist).
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: napodobne, na SC resim resy v podstate az v A10. Radsi se na ne ani nekoukam abych se nevydesil :D
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: resp. pokud hraju vyjimecne HC, tak resisty resim uz od uplnyho zacatku :)
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: takhle brzo ve hre to skoro neresim a setrim currency do map. equip co napada cestou mi vetsinou bohate staci (pro melee char jsem ted obcas alchnul njk zbran). no a s resistama ti pomuze flaska (bismuth nebo obyc s modem).
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: taky me to lakalo, ale myslim ze mi postaci moje cyclone aoe (btw. na stromu nemam zadny passivky na aoe, jedu pulverize + slayer Impact) :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Super QoL
    PSA: Map device now warns not to waste atlas master mission : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/byj99m/psa_map_device_now_warns_not_to_waste_atlas/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam