• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: pan ma vydelano :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lol :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak jako pokud to je nejaka blbost jen co nepridava k buildu tak docela je :-) navic to muze jit jeste podstatne nahoru
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: LOL, včera jsem přišel domů a zjistil jsem že jsme bez netu. Koukám že na všem je něco pozitivního :)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ukazka 5-way battle :)

Legion Emblem Fights Explained! Are They Worth It?
    https://www.youtube.com/watch?v=tvL1ZKDMQ4g&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ten patch to dobre rozjebal, jsem zustal zaseklej na uber guardovi, pri kazdy zmene lokace mi padaj aury apod
    asi pockam na rano co vymysli lepsiho :-)

kazdopadne jsem si tak projel challenge, a tuhle ligu bude 40/40 asi hodne hardcore, na tu jednu challenge jsou treba jewelly z timeless conflict zony, a ten nejdrazsi stoji 50 exa, a aktualne je na prodej jen jeden
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Mě s ED/cont padl 6link shiversting a hned na to tabula. Jak jsem byl smutnej z toho úplně marně linkovanýho shiverstingu, tak jsem yolo vaalnul tabulu a má +2 na duration skilly. :)
    EXI
    EXI --- ---
    ancient orb luck - chtel jsem lions roar flasku nebo witchfire brew a mam witchifire :P takze startuju druhej char - ED/cont (s +2 tabulou) :]
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Worthy foe. Vzhledem ke konverzi je ti impale na prd, a bannery taktéž (1 je physical a druhá opět impale).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak premejslim co dat jako Elder mapu, mate neco promyslenyho? jsem chtel dat Underground Sea jako vzdycky, ale ten se presunul mezi zluty mapy (takze drazsi sextant) a navic ten layount skoro vylucuje, abych dokazal dat rozumny procento legionu
    takze premejslim nad necim co ma dlouhy chodby kde se nemaji kde schovat, asi Crater?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zrovna jsem dal svyho prvniho permastun Shapera!
    hejbal se mi akorat ve treti fazi, kdy jsem i jednou umrel, bo jsem targetil toho falesnyho :-)
    kalkulacka mi sice ukazuje ze se mohl cuknout, ale jako kdyz jsem tohle zkousel hrat minule tak jsem mel asi 60 procent, takze za me dobry, a to jeste chystam nejaky zmeny, jen co nasetrim

T15
    Percentage of stun up-time 100.00 %
    Chance of perfect stun-locking 100.00 %
    Uber_Izaro
    Guardian
    Elder
    Percentage of stun up-time 99.82 %
    Chance of perfect stun-locking 97.27 %
    Shaper
    Percentage of stun up-time 99.31 %
    Chance of perfect stun-locking 92.52 %

zato Mastermind se ukazalo ma imunitu na stun a freeze, tak tam jsem 6x umrel a nazdar (sel jsem tam teda jeste predtim nez jsem koupil 6L na Shapera), ale stejne byl jen 82 level tak se nepocita do challenge, takze to vidim ze tam na 83 pujdu jednou, a jinak o nem nechci slyset :-(
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: ja ho pouzivam v kombinaci s leap slam. sam o sobe je pomalej na pohyb po mapach a kratkej na preskakovani prekazek
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Ten novej dash má hlavně skoro nulovej (cca 0,15 sec) cast time.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Na co jsem ale narazil je elder a heho guardi, to je celkem hukot. Je fakt za melee jsem to jeste nejel, ale dmg davaji jako prase, nejsem schopnej je udrzet ve stunu a elder me proste vykosil :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Cerveny wall of shit ted trochu nerfli, ale nevim jaky to bude mit dopad. Staci se vic hybet, resp to se mi osvedcilo :)
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: taky chcipam vic nez driv a radost mi to rozhodne nedela. pouzivam teda novej dash skill, ten je na uhejbani super. ale kdyz mam plnou obrazovku mobu, tak njk "telegraphed" attacky casto proste nevidim a rovnou instagib
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Je to tak, pohyb to docela řeší, taky jsem si zvykal. :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jakou by jste si vzali 4tou ascendancy? Vubec se nemuzu rozhodnout.
    View Profile - Path of Exile - Gurbon
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters/gurbonotor
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Zdá se že plno z těchto věcí bude v novém patchi (vypadá to že dnes večer) dost nerfnuté. Obzvlášť červená stěna smrti je super :) Více zde:
    Forum - Announcements - 3.7.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/...?fbclid=IwAR13ikUm1RD7ha3wmsxLAeWy6MVRSaGieIBG0DUyZUL5IzOnSom-MYVG8OY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam