• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Cerveny wall of shit ted trochu nerfli, ale nevim jaky to bude mit dopad. Staci se vic hybet, resp to se mi osvedcilo :)
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: taky chcipam vic nez driv a radost mi to rozhodne nedela. pouzivam teda novej dash skill, ten je na uhejbani super. ale kdyz mam plnou obrazovku mobu, tak njk "telegraphed" attacky casto proste nevidim a rovnou instagib
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Je to tak, pohyb to docela řeší, taky jsem si zvykal. :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jakou by jste si vzali 4tou ascendancy? Vubec se nemuzu rozhodnout.
    View Profile - Path of Exile - Gurbon
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters/gurbonotor
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Zdá se že plno z těchto věcí bude v novém patchi (vypadá to že dnes večer) dost nerfnuté. Obzvlášť červená stěna smrti je super :) Více zde:
    Forum - Announcements - 3.7.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/...?fbclid=IwAR13ikUm1RD7ha3wmsxLAeWy6MVRSaGieIBG0DUyZUL5IzOnSom-MYVG8OY
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to je dusledek zmeny v IC - driv mel uplne kazdej cwdt/ic, coz presne tohle resilo. Ted je treba byt proste nejak kreativni - ja jsem zkusil ruzny veci, a momentalne se mi nejvic osvedcilo proste se vic hejbat :-) protoze uz aspon nejsou vsichni samonavadeci, takze pokud to neni strela (na ktery mam pantheon), tak se tomu proste vyhnu. Uplne idealni to neni, ale jelikoz mam v planu nosit Kaom, tak si nechci prilis zvykat na nejaky cwdt co bych pak nemohl. Zkusil jsem i molten shell i steelsking rucne, a moc me to neoslovilo, to funguje kdyz predem vis, ze dmg dostanes, ale na tyhle prepady ne.

Kazdopadne specialne legiony na T15+ mapach proste musis vyklickovat - nebo nerozbijet ty nebezpecny... :-)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Když pojedu standard tak vše mám. Když dám tu druhou jedu úplně od znova. HC nedám. To si dám tu novou o moc "nepřijdu".
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOCHA: ne, vsechno se presune na standard, nova liga ma novou ekonomiku od zacatku. Jsou lidi, co hrajou treba jen standard.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Mám úplně tupej dotaz. Když začne nová liga, tak o všechno přijdeš? Nebo teda maj to jen postavy z ty starý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja nemyslim, ze by to byla vyslovene potvora s ikonou, proste tam jen neco ma tu sanci vetsi
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: fiha, jaka to je ikonka na si linky?
    neni nekde nejaka reference na tyhle super veci? Ne ze by bylo jednoduchy je vubec videt, ale to je asi fuk.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: parada, gz :] ten 6l uniq, bych taky rad potkal.. kdyz nepocitam tabulu ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: ja mel predevcirem zazitek taky, v jedny mape behem 30s padlo dvakrat exa, to mi bylo lito ze to nenahravam, bych se dostal do dennich sestrihu najisto :-) a dobry je jak padaji z legionu ty sestilinknuty unikaty, uz dva jsem mel, ale bohuzel shitky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw kuci, kdyby vam padnul tinkerskin a nechtalo se vam ho prodavat, tak bych se nezlobil :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: to sis ocividne vybral i za me :-D
    EXI
    EXI --- ---
    tak vcera 3ex, z toho 2 v jedny mape. pocitam ze jsem si vybral luck na zbytek ligy
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw Bex:
    Looks like we're working on adding a section to the UI that indicates when an incubator is ready to drop its item. Visually, it looks similar to the gem level progression UI.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tohle mi prije jako zmena u elder, na 10/15 je ted - Defeat the Elders four Guardians while the Elder occupies a Red Map

coz se mi presne stalo, ze elder spawnul na 11, ale guardi na zlutejch, takze to pujde splnit, super - navic to bylo videt predem, bo meli vsichni modrej krouzek jeste kdyz jsem byl 8/15 v questu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam