• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak challenge 37/40, kdyby nekdo mel uniq strongbox co nepotrebuje (Empyrean, Perandus Bank, Redblade Cache, Renegade Cache nebo Weylam), tak koupim :-)
    bohuzel prestoze je poctive generuju v safehouse tak dostavam furt dokola ty samy...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: kazdopadne to stoji za to, s cyklonem to nema chybu :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: ja potrebuju jeste 30ex kua :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem nasetril na HH, i kdyz to bylo nechutny jak to slo nahoru posledni den - a mam %max energy shield :-( horsi tam fakt nebyl
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ja doufam, ze o vikendu uz budu mit na HH nasetreno, bez nej to je proste pruda...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: myslim ze pocet lidi a pocet hh bude celkem konstantni.. lidi pribyvaji, hh take.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ale na prodej jich je stejne jako driv, spis jsou lidi nenasytny
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Taky jsem cetl ze drop rate karet sla do kopru, coz jednoznacne zvysi cenu HH.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to jo, musel jsem dokonce rozsirit obvykly sortiment, co ted prodavam predrazeny predevsim nasim korejskym soudruhum, i o helmy :-) ale uz mam 75ex, tak zacinam pomalu nakupovat karty
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: 100 ex je silena cena : je videt ze tuhle ligu se vydelava snadno :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw ten maraketh timeless jewel uz zacal padat po poslednim update, takze jeho cena raketove padla, a uz zase je realnych 40 challenge! akorat bych jeste potreboval, aby taky padla cena Headhuntera, protoze bez nej to jde pomalu a jako 100ex, to je fakt nejvic co kdy stal, normalne bych na nej uz mel :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Forum - Announcements - Legion Class Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2557476
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PC Legion - Level 70+
    Slayer 25.63%
    Trickster 16.12%

PC Legion - Level 90+
    Slayer 36.6739%
    Trickster 20.0393%

PC Legion HC only - Level 90+
    Trickster 24.1693%
    Slayer 23.0721%
    Gladiator 12.4138%

Vzacna shoda :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: dva jsou hrozne lehky, je to asi jen zona 70. Ale i tam kazdopadne potrebujes nejakou dmg na generaly no...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jop, taky jsem zacal se stunerem a jeste na ssf, takze mi chybi gear a bez toho jsem nestunoval ani zluty elder guardy.
    Ed je neco naprosto jinyho, akorat na to neni cas ;)

Jsem zvedav, jeste jsem zadnej konflikt nebyl. Ma cenu jet jeden emblem? Nebo mam rovnou jit vsechno co muzu? Ted mam hotovy dva
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no prvnich par dni se nam darilo sbirat ze jsme to ve dvou vzdycky dali, ale ted jsme nejak odpadli... :) Kazdopadne v tom boji je fakt masivni vyhoda headhunter, taky lidi zacali prodavat ze tam pujdou s tebou a maji ho na sobe jako service, plus okamzite zdrazil ze dne na den o polovinu... :-( A to mam zrovna build co by z nej benefitoval. Resp. z permastun/groundslam ted mam trochustun/cyclone a premejslim a zmene na fulltime cyclone, bohuzel jako prevazujici mechanika tehle ligy je takova, ze zabijet neco pomalu ale bezpecne je zasadni ekonomicka nevyhoda... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak logicky bych cekal, ze to ziskas zabitim shapera, ale nevim jiste
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: doufám, že až nasbírám dost na 5 run, tak to bude všechno fachat jak má :)
    Je to jako sbírat chahuju :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je super, a docela snadno bych do toho mohl swapnout :-)

T16 without attacking : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/c2nl2v/t16_without_attacking/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    by me zajimalo, jestli ten Brutal Restrain bug znamena, ze ted nebude nic stat... :-)

Forum - Announcements - 3.7.2 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2547040
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam