• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: koukam ze jsi stunnera povesil na hrebik :D
    Cyklon asi taky testnu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem konecne odhalil tajemstvi tech smrticich modrejch pichlaku v dole, jsem na ne vzdycky chodil s kaom botama, takze mi nedelaly sice nic, ale nevedel jsem co tim unweaveringem blokuju
    ted jsem se konecne tuhle ligu naucil craftit prefix "cant be frozen" na boty - a byl to fakt freeze! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: beham sam protoze mi jde jen o tech 200 do grindu, ne o dropy, takze resetuju v pohode - dropy mimochodem jsou shit, zaplatil se mi zatim jedinej run kde padnul divine. Ale to tak beru ze proste je to pro me uzivatelsky nejlepsi zpusob jak vyresit ten grind, a ty chaosy tam propalim. Totez labyrint, jelikoz ho nesnasim, ale je to porad zjevne lepsi deal nez level 100 nebo uber, tak ciham az budou shriny hned u vchodu, a budu behat jen to, 1200 chaosu to bude stat, ale furt lepsi nez bezet celej lab... :-) Predevcirem takovej layout byl zrovna, ale bohuzel jsem to prosvihnul.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ORBIT: to uz stoji, jelikoz mirror stoji 100 ex cca, HH ted 134ex
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: behas sam nebo ti to tam nekdo resetuje?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je proste tim ze lidi chteji davat 5way na max, a poskytovat to jako service kvuli endgame grindu. Ja se treba ale rozhodl, ze min nasilny reseni je kupovat ty dva nejlacinejsi klice, a behat 2way... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Za chvilku bude stat HH stejne jako mirror :D
    Tomu rikam inflace
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: setril sem exace, chyba no, sakra... :/ jdu teda radeji nakoupit karty nez to drzet v mene... ta inflace je silena...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: jsi nekupoval karty prubezne? to delam vzdycky, jak prestanu potrebovat currency na cokoliv jineho, tak kupuju proste The Fiendy, protoze cena skoro vzdycky roste (ne jako ted ale trochu), a navic to je takovy jako vic motivujici... :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    to je nesmysl ten HH kolik to zase stoji, clovek si nasetri kilo exacu a najednou to stoji o 40 vic me vomejou...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Včera jsem dal poprvé Shapera. Šel jsem k němu dost vytrašenej s tím, že nebudu mít dmg.

Nakonec to šlo a s jednou smrtí těsně před koncem jsem ho dal. Uber Elder je můj další goal! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: Haku ve Fortif, ani nemusi byt leader aby udelal dva
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: kdo a kde generuje uniq boxy ze syndicatu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zase tenhle borec :-)

Memeclone The Second! (Ft. Ice Crash)
    https://www.youtube.com/watch?v=bSazgAHrYbk
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: ani mi to nerikej :) me chybi porad jeste 21ex :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: btw dnesni patch headhunter pekne buffnul, protoze ted se rozbiti legion soch pocita jako on kill efekt, takze kdyz se proberou mas posbirany uz vsechny rare z nich, a sbiras je znova :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tak to he hodně dobrý :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle se mi povedl idealni elder ctverec, vcetne tech strongholdu co ho hlidaji :)

GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já třeba poprvý ve hře mám všechny guardiany a o víkendu zkusím shapera (ssf btw). Poprvý za mých 2,5k hodin! :)

Tahle liga mě baví, jak zatím asi žádná předtím a chci to hrát pořád dál. :O
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak challenge 37/40, kdyby nekdo mel uniq strongbox co nepotrebuje (Empyrean, Perandus Bank, Redblade Cache, Renegade Cache nebo Weylam), tak koupim :-)
    bohuzel prestoze je poctive generuju v safehouse tak dostavam furt dokola ty samy...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: kazdopadne to stoji za to, s cyklonem to nema chybu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam