• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: obrazek neni videt, ale nevim jestli to neni jen siti ve ktery zrovna jsem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    problem s tim, jak je HH preboostlej, byl vyresen ponekud sverazne... :-)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    z
    Legion mechanic can be "comfortably integrated"; Please don't forget this integration. : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/ctf66e/legion_mechanic_can_be_comfortably_integrated/

[–]Natalia_GGG 289 points 7 hours ago
    The team has confirmed that the Legion Emblems, Splinters and Scarabs will go into the Fragment Tab in 3.8.0.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Hehe, mam to stejně, minionů, jsem se tuhle ligu ani nedotknul :)
    A ten novej golem vypadá neuvěřitelně cool a je asi tak dvakrát tak velkej jako všechno ostatní..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Taky se hodně těším, že vyvětrám skin na srs! :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Ano, ať bude samotná liga jakákoli, já třeba věřím že bude super, tak tohle, úpravy master misí, přidání legionu atd. jsou prakticky věci, které by některým stačily. Overhaul summonerky a obecné změny pro miniony jsou už jen třešničkou na dortu. A jakože spíš obří třešní pokud se to povede. Na 95% se už teď vidím začínat s miniony, ještě že jsem si víceméně dal tuhle league od nich pauzu...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A hele:
    "To support all the new skills that are available, we have added an additional bar of skill bindings."
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CARTMAN: Mapy to imho nezasírá, je očividný že se to musí aktivovat.

Podle mě bude otázka jak to bude "rychlý" ty minihry v obyč mapách, ne v blight, ty beru jako breachstony. Je to aktivace stejně jako abyss/breach/legion, navíc na jednom místě, bez nějakého velkého cestování. Takže celé se to imho smrskne opět na rychlost spawnování monster a to kolik jich bude/jak dlouho budou spawnovat...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    podle me by to bylo bozi kdyby to bylo encapsulovany jako minihra do ktery se da vstoupit jako do dolu a nezasiralo by to mapy :(
    ale v tomhle nazoru budu asi osamocenej :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak tady report od Ziggiho k nove lize. https://www.youtube.com/watch?v=gsqbpdZUgII

EVILMIND: Souhlas ligy kde se cověk zastavoval byli větsinou dost na prd. Osobně jsem nikdy moc velkym fandou tower defence her nebyl. Jak jsem byl nadšenej z Legionu, ze po delší době liga co mi fakt chytla a bavila tak tady s tou to tak nevidim. No uvidime treba se to vyvrbí ale cucham zase slabsi ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: no prave no, cokoliv kde se moc zastavujes a neco resis nikdy nemelo uspech... ale pockam si az to Ziggy vysvetli, spojovani mostu se mi taky v traileru nezdalo, a nakonec me bavilo, i kdyz jsem byl v mensine :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: normalni tower defense!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na prvni pohled to teda vypada hrozne komplikovane, jak tam neco pokladas a vybiras si v tom kruhu co to bude
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ten novej golem je imba.

BTW blight je nová liga a trailer je venku:
    Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/blight
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak 3x 6L, 440f, 236f a tedka 530f. Asi mam stesti nebo co :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to jo, ale tak co s nima jinak, do hrobu ani na standard si je nevezmu ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jen to stoji asi furu penez na ty vstupenky..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem vcera zkousel inovativni pristup k endgame grindu "400x lab dark shrine"
    kdyz je v prvni mistnosti totiz, tak ta ma vzdycky stejnej layout, a muze byt jen na dvou mistech, pricemz trva asi 10 vterin zjistit kde
    jsem koukal na televizi a u toho jen behal dokola, a dal jsem jich 170 - a dneska je zase v prvni mistnosti, hura! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - Atziri Kill - Zizaran's ExileCon Qualifier Event - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2585232
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: kopie jde delat jen z rare, magic, white itemu, na uniq to nefunguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam