• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: no prave no, cokoliv kde se moc zastavujes a neco resis nikdy nemelo uspech... ale pockam si az to Ziggy vysvetli, spojovani mostu se mi taky v traileru nezdalo, a nakonec me bavilo, i kdyz jsem byl v mensine :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: normalni tower defense!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na prvni pohled to teda vypada hrozne komplikovane, jak tam neco pokladas a vybiras si v tom kruhu co to bude
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ten novej golem je imba.

BTW blight je nová liga a trailer je venku:
    Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/blight
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak 3x 6L, 440f, 236f a tedka 530f. Asi mam stesti nebo co :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to jo, ale tak co s nima jinak, do hrobu ani na standard si je nevezmu ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jen to stoji asi furu penez na ty vstupenky..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem vcera zkousel inovativni pristup k endgame grindu "400x lab dark shrine"
    kdyz je v prvni mistnosti totiz, tak ta ma vzdycky stejnej layout, a muze byt jen na dvou mistech, pricemz trva asi 10 vterin zjistit kde
    jsem koukal na televizi a u toho jen behal dokola, a dal jsem jich 170 - a dneska je zase v prvni mistnosti, hura! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - Atziri Kill - Zizaran's ExileCon Qualifier Event - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2585232
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: kopie jde delat jen z rare, magic, white itemu, na uniq to nefunguje
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CRACKY_: jestli mirror stoji min, tak si ho kup a od kamose si hh okopiruj, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to uz davno, jsem nejdriv zacal pouzivat misto groundslamu cyclone pro AoE, ale dal jsem stunoval, a pak jsem si to proste respecnul cely ze stunu pryc, stejne me hrozne sralo prehazovat dve zbrane. Teda jako jen s minimalnima zmenama kdy jsem zustal 2h. Nejdrsnejsi cyclone by byl jednorucni crit (nebo FB), co jsem koukal na poe.ninju tak nektery ty hodnoty dps jsou az neuveritelny, nicmene pro muj ucel (40 challenge) mi to takhle uplne vyhovuje, dojel jsem si za 19 bodu pro acrobatics, a v klidu grinduju... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: koukam ze jsi stunnera povesil na hrebik :D
    Cyklon asi taky testnu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem konecne odhalil tajemstvi tech smrticich modrejch pichlaku v dole, jsem na ne vzdycky chodil s kaom botama, takze mi nedelaly sice nic, ale nevedel jsem co tim unweaveringem blokuju
    ted jsem se konecne tuhle ligu naucil craftit prefix "cant be frozen" na boty - a byl to fakt freeze! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: beham sam protoze mi jde jen o tech 200 do grindu, ne o dropy, takze resetuju v pohode - dropy mimochodem jsou shit, zaplatil se mi zatim jedinej run kde padnul divine. Ale to tak beru ze proste je to pro me uzivatelsky nejlepsi zpusob jak vyresit ten grind, a ty chaosy tam propalim. Totez labyrint, jelikoz ho nesnasim, ale je to porad zjevne lepsi deal nez level 100 nebo uber, tak ciham az budou shriny hned u vchodu, a budu behat jen to, 1200 chaosu to bude stat, ale furt lepsi nez bezet celej lab... :-) Predevcirem takovej layout byl zrovna, ale bohuzel jsem to prosvihnul.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ORBIT: to uz stoji, jelikoz mirror stoji 100 ex cca, HH ted 134ex
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: behas sam nebo ti to tam nekdo resetuje?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je proste tim ze lidi chteji davat 5way na max, a poskytovat to jako service kvuli endgame grindu. Ja se treba ale rozhodl, ze min nasilny reseni je kupovat ty dva nejlacinejsi klice, a behat 2way... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Za chvilku bude stat HH stejne jako mirror :D
    Tomu rikam inflace
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: setril sem exace, chyba no, sakra... :/ jdu teda radeji nakoupit karty nez to drzet v mene... ta inflace je silena...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam