• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: hmm... tak zrovna na ssf jsem tam palil zana mody jeste vic nez jindy, protoze tam ty chaosy nepotrebujes uz vubec, ne?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: v trade lize rozhodne, na ssf bych to videl jinak..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: aha. Osobne mapu rerolluju jen kdyz ma neco, co nedam (nebo davam nerad), coz je vetsinou minimum veci (ted to bude treba ele reflect - plus jeste klidne je muzu davat stranou a pak si je sjet se spectrama ktery ele reflect prezijou). Naopak zana mody davam vzdycky, nekoukal jsem jeste co bude tuhle ligu, jestli to teda je v changelogu, ale v kazdy lize je vzdycky neco, co ti tu investici nejakym zpusobem vrati. Nejvic no brainer ekonomicky byva abyss, protoze je snadne ty chaosy dostat zpatky (i kdybys jen prodaval base).
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT:
    EVILMIND:
    nekupuju mapy. mluvim ciste o spotrebe na reroll mapy po alchnuti. a zana mody taky nekupuju. max prihazuju fragment a scaraba.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: me vyhovuje ta predelavka necro, protoze je to tak genericky, ze mi to mozna vystaci na celou ligu, az me prestane bavit s cim zacnu, prehodim to na spektry/zombie/srs/skeliky, proste podle toho na co padne gear..

Treba takovej soulwrest by se mi libil :d
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: AW jsem vzdycky videl jen kdyz nekdo ukazoval, jak se to da udelat hrozne OP na bosse, kdyz do toho nasypes nejaky exalty... :-) Ale nejakej bezne pouzitelnej build asi ne.

ORBIT: jako na karty moc neverim, lidi nejsou blbi a tu cenu rychle prepocitaji. Navic uz ze zkusenosti vim, ze proste nemam skill na to, abych to pushnul do map/bossu tak rychle, ze bych mohl vyznamne vydelat na nejakym preprodeji. Holt budu asi doufat ve stesti, jako obvykle... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: imho na zacatku budou levny, protoze lidi mysli ze jsou shit (nedaji + spektru) :D Coz se rychle zmeni..

na elder helmu je tam div karta.. coz na trade lize muze byt dobra cesta.

Na AW se ptala spousta lidi a co jsem videl vedea a rozhodvory, tak AW je mrtvy. Fungus nedava zbrane v prubehu encounteru. Ende šlus.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako dokonce i minulou ligu, kdy vsichni hrali melee, jsem ty spectre boty delal kdyz jsem vydelaval na HH, a mel jsem tunu korejskych zakazniku. Coz ale asi znamena, ze ted budou drahy jak svina i ty fossily... :-)

Vubec nemluvim o takovejch vecech jako dobry elder bone helmy, na tu jsem nenasetril jeste zadnou ligu. Tam bych si tipnul, ze kdyz ted das na ni 7L s +3 minion, tak pujde za 2-3 mirrory jako prd.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Jediné, kde ti přestanou stačit chaosy je když začneš spamovat drahý zana mody.
    Jinak delve farma přináší fakt mraky chaosů.
    Osobně jsem s chaosama nikdy neměl problém, ale nejsem žádný crafter.

Čeho je málo jsou fusingy, chromy a takový ty blbosti, kterých koupíš na tradu tunu za malo.

Ale rozhodně ssf doporučím, svých 25 chalů jsem si pěkně odehrál, třeba sehant těch X uniq boxů byla takt dřina. Většinu jich dala Zana jako quest
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: zaklad je asi ty mapy nekupovat, ne? proc bys platil za ne?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    btw jakej je nejlepsi zpusob farmit chaosy bez tradovani? napr. na standardu, kdyz dam za 100+% mapu napr. 10c, jak je pak dostanu zpatky, nejlepe s vydelkem? 10c mi v mape nenapada a chaosy maji vendor recipe jen za sety, ne?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---

to bude IC znamenat pri 5 chargich zase phys imunitu nebo jak?

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: a ještě Cremation, jsem si nemohl vzpomenout na název
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Detonate Dead a Volatile Dead
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    :D spíš z toho udělají nějak headline a update příspěvek na ggg webu..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Mám takový pocit že se Rory rozkecal až moc, celý vlákno je fuč :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ja skoncil ligu s posledni troj challengi za 5way, akuna kill a jeste neco, takze jsem se prehoupnul na 25 :) Nebyl cas na to sileny farmeni ostatnich challu :)

A jasne ze spektry chces co nejvys, ale to co jsem psal ti umozni skoro vsechno a skalovat smerem nahoru to jde jeste hodne..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no to ne, chces minimalne lvl 83 spectry ne? to je cca 5 procent more dmg rozdil na level, jestli si to pamatuju, coz je dost.

O SSF premyslim, jako vzdycky, ale zase pockam az budou videt challenge. Minule jsem to mel tak pekne rozjety, a nakonec jsem to stejne zabalil po mesici, takze 40 nemam... tak treba ted :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: zajímá tě level 21 pro 4 spektry
    level 21 gem jako základ dostaneš po chvilce.. +2 za ascend a stačí někde sebrat +1 a to nebude takovej problém. Už se na to těším :) Jsem zvědět jak to bude se ssf a novejma dropama, ty hulky apod.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Plus ale lvl 20 je spectra jen 80, takze stejne kazdej chce minimalne +4 gem jeste, tj. mozna muj tradicni obchod s botama prece jen pokvete... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam