• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ne, je to slozitejsi. kazdopadne je s tim celkem oser.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ja tam teda nehraju, tak mozna nechapu uplne kde je problem, ale neni to nahodou vyreseny proste tak, ze v trade okne dostanes mapy stejnyho tieru z aktualni ligy? Tj. bud si muzes jit tu starou mapu, nebo jit jinou stejneho tieru?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ja to plne chapu a souhlasim s tim. jen by to meli jeste poresit v maptabu na standardu. i kdyz to trapi minimum lidi, tak by bylo dobry mit prepinani typu map podle ligy na porad a ne jen kdyz se zacne plnit prazdnej maptab.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: tak to by byla hrozna nuda, kdyby atlas byl furt stejnej, to uz kdysi vysvetlovali proc to delaji. Me to treba bavi, ze to je vzdycky jinak, musim vybirat elder mapu, a tak vubec... :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: chjo, proc to musi kazdou ligu menit? jako bylo by mi to fuk, kdybych si na standardu obcas neco nezkousel a mapy nechodil. jde to sice automaticky prevest v map tabu, ale ty legacy mapy mely svy kouzlo, dokud to nemenili kazdou ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: torrent 17.5gb - a vubec nepochybuju, ze nez se hra spusti, jestli to bude neco dotahovat :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: predelavali, jsou uplne jinak, na redditu najdes jak to je poskladany.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    atlas a mapy nepredelavali, takze jsou stejne jako z legion?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Myslím že GGG by mělo zapracovatna velikosti updatů.
    10-12GB updaty je trochu sileny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: aha jsem to konecne pochopil... takze cil je najit si co nejvic uzitecnej notable, co je uplne nejdal od meho stromu! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: koukal jsem na nej, vubec netusim kolik normalne v temp lize stal, protoze ho potrebuju jako... :-) Poe.ninja bohuzel uz nejak ty data smazlo.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A další cíl je dát na ssf uber eldera, k němu jsem se ještě nikdy nepropracoval :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jeden z prvních cílů bude nafarmit diadem od Masteminda :)
    To mi vyresi problemy s manou na celou ligu :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: cekal jsi spravne, to jen ja se pripravuju pomerne pozde :] je to venku jiz 6h
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Tohle je dobry, rikal jsem si kdy bude nekdo mit neco podobnyho. Cekal jsem to o tri hodiny driv :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A to ma nekomu pomoct? Nerozhodnym doporucuju neklikat, je to click bait :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pro nerozhodnute :)

Compiled List of Streamer Starter Builds for Blight League : pathofexile
    https://old.reddit.com/r/pathofexile/comments/d0ay24/compiled_list_of_streamer_starter_builds_for/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Torrent a start ligy obecně

Forum - Announcements - Path of Exile: Blight Launches Soon - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2628306
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: hmm... tak zrovna na ssf jsem tam palil zana mody jeste vic nez jindy, protoze tam ty chaosy nepotrebujes uz vubec, ne?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: v trade lize rozhodne, na ssf bych to videl jinak..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam