• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: čistě podle lvlu gemu, nic jiného na to nemá vliv. Navíc roste to i nad 80 s každým dalším lvlem nad 20
    GURBON
    GURBON --- ---
    Netusi nekdo jestli tuhle ligu porad Femurs of the Saints tak priserne laguje?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Btw, tajnej hrdina na brzkej anoint je Fending. 12% na knockback dělá v towerdefense divy, zejména proti bossům :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    mě se líbí i ta omáčka kolem. jak si casia zpívá mi vždycky roztáhlo hubu do široká jak jů a hele
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Musim jako odvolat, ze jsem si myslel, ze tower defence bude nuda, protoze to nesedi do te rychlosti PoE hry - je to bozi, a to presto, ze zatim to spis zabijim sam... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jop fronta zatim stoji, pokud to nechce dalsi patch..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JANDOS: Já už jo

EVILMIND: Já mám ještě ty podlouhlý zubatý
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Na standartu mam jeste hromady tabu s mapama, jeste nez byl map tab :D Tech je tolik ze jsem je ani nemazal :D

CHA1NDLER: Esence uz nedelaji + ele gemy, to se ted zmenilol, takze na to budes muset jit jinak..
    EXI
    EXI --- ---
    14k :]
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    11276 :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ne, je to slozitejsi. kazdopadne je s tim celkem oser.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja tam mam treba jeste mapy kdyz meli grafiku ve ctverecku, tuhle jsem si jich nahodou vsimnul :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ja tam teda nehraju, tak mozna nechapu uplne kde je problem, ale neni to nahodou vyreseny proste tak, ze v trade okne dostanes mapy stejnyho tieru z aktualni ligy? Tj. bud si muzes jit tu starou mapu, nebo jit jinou stejneho tieru?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ja to plne chapu a souhlasim s tim. jen by to meli jeste poresit v maptabu na standardu. i kdyz to trapi minimum lidi, tak by bylo dobry mit prepinani typu map podle ligy na porad a ne jen kdyz se zacne plnit prazdnej maptab.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: tak to by byla hrozna nuda, kdyby atlas byl furt stejnej, to uz kdysi vysvetlovali proc to delaji. Me to treba bavi, ze to je vzdycky jinak, musim vybirat elder mapu, a tak vubec... :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: chjo, proc to musi kazdou ligu menit? jako bylo by mi to fuk, kdybych si na standardu obcas neco nezkousel a mapy nechodil. jde to sice automaticky prevest v map tabu, ale ty legacy mapy mely svy kouzlo, dokud to nemenili kazdou ligu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: torrent 17.5gb - a vubec nepochybuju, ze nez se hra spusti, jestli to bude neco dotahovat :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: predelavali, jsou uplne jinak, na redditu najdes jak to je poskladany.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    atlas a mapy nepredelavali, takze jsou stejne jako z legion?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Myslím že GGG by mělo zapracovatna velikosti updatů.
    10-12GB updaty je trochu sileny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam