• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zatim teda stiham na 4L v helme (srs jen 25 :)
    Ale dropnul jsem i75 elder helmu, tak uvdime, jestli nedostanu dalsi ..

padnula mi victario chestka a double corupt si vzal dan, takze jsem zpet u shit gearu :D

A ad ty Blight mapy - daji se ty nizke, uz se mi podarilo dve uspesne dokoncit a je to teda fakt masakr, jeste ze sumoni jsou porad vsude. Ty uniq monstra jsou tanky jako svine :)

Celkove super start.

A po dnesnim updatu je spraveny i delve, tak se muzu vesele ponorit do hlubin..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    koukam, ze ja sem zase off meta :-D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Vzhledem k tomu, že stále se ještě stává že blight mapy crashujou, tak je syslím...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem teda zatím zkoušel jedno a ukázalo se, že s 4linkem prostě nemám dost dmg, abych to čistil. Ale těším se na další, vypadalo to velmi zábavně!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Na zadny navody jsem zatim nekoukal, ale delam to, ze jsem si na oba ringy dal podporu jedne konkretni veze, takze 50%, a vzdycky stavim jen 1, pripadne 2 kdyz se to vetvi na opacne strany. Zbytek umlatim sam, resp. sumoni... :-) Kdyz mam postaveno tak jen pobliz zacnu stavet takovou tu bufovaci. Hadam na obyc mapy to bude stacit az do konce (jsem na zacatku red map zatim), na blight mapy asi nejaky taktizovani bude treba, nektery ty potvory jsou dost tuhy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: blight zatim davam stranou, je na to end game grind challenge na 100 kusu, coz nebude nahoda, je to tezky, a navic je to masivni napor na grafiku i na silnych PC (natoz na moji sunce). Pockam az to GGG poladi nejak.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Všechno co je fire, lightning a cold je zároveň elemental. Zvláštní tag na to není.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    PATH of EXILE 3.8 BLIGHT: Tower Defence Mechanics & Strategy Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=IFytNKziK08
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja myslim, ze se pta na konkretni HP potvory, podle toho co vyvolas, a to videt neni - jen v PoB, a tam jsou jen nektery.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Jo ty myslíš to have less life? To je zrušený...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Máš přímo na gemu napsáno "Raised spectres are...", dtto na tooltipu
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: čistě podle lvlu gemu, nic jiného na to nemá vliv. Navíc roste to i nad 80 s každým dalším lvlem nad 20
    GURBON
    GURBON --- ---
    Netusi nekdo jestli tuhle ligu porad Femurs of the Saints tak priserne laguje?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Btw, tajnej hrdina na brzkej anoint je Fending. 12% na knockback dělá v towerdefense divy, zejména proti bossům :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    mě se líbí i ta omáčka kolem. jak si casia zpívá mi vždycky roztáhlo hubu do široká jak jů a hele
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Musim jako odvolat, ze jsem si myslel, ze tower defence bude nuda, protoze to nesedi do te rychlosti PoE hry - je to bozi, a to presto, ze zatim to spis zabijim sam... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jop fronta zatim stoji, pokud to nechce dalsi patch..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JANDOS: Já už jo

EVILMIND: Já mám ještě ty podlouhlý zubatý
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Na standartu mam jeste hromady tabu s mapama, jeste nez byl map tab :D Tech je tolik ze jsem je ani nemazal :D

CHA1NDLER: Esence uz nedelaji + ele gemy, to se ted zmenilol, takze na to budes muset jit jinak..
    EXI
    EXI --- ---
    14k :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam