• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: blight zatim davam stranou, je na to end game grind challenge na 100 kusu, coz nebude nahoda, je to tezky, a navic je to masivni napor na grafiku i na silnych PC (natoz na moji sunce). Pockam az to GGG poladi nejak.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Všechno co je fire, lightning a cold je zároveň elemental. Zvláštní tag na to není.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    PATH of EXILE 3.8 BLIGHT: Tower Defence Mechanics & Strategy Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=IFytNKziK08
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja myslim, ze se pta na konkretni HP potvory, podle toho co vyvolas, a to videt neni - jen v PoB, a tam jsou jen nektery.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Jo ty myslíš to have less life? To je zrušený...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Máš přímo na gemu napsáno "Raised spectres are...", dtto na tooltipu
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: čistě podle lvlu gemu, nic jiného na to nemá vliv. Navíc roste to i nad 80 s každým dalším lvlem nad 20
    GURBON
    GURBON --- ---
    Netusi nekdo jestli tuhle ligu porad Femurs of the Saints tak priserne laguje?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Btw, tajnej hrdina na brzkej anoint je Fending. 12% na knockback dělá v towerdefense divy, zejména proti bossům :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    mě se líbí i ta omáčka kolem. jak si casia zpívá mi vždycky roztáhlo hubu do široká jak jů a hele
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Musim jako odvolat, ze jsem si myslel, ze tower defence bude nuda, protoze to nesedi do te rychlosti PoE hry - je to bozi, a to presto, ze zatim to spis zabijim sam... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jop fronta zatim stoji, pokud to nechce dalsi patch..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JANDOS: Já už jo

EVILMIND: Já mám ještě ty podlouhlý zubatý
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Na standartu mam jeste hromady tabu s mapama, jeste nez byl map tab :D Tech je tolik ze jsem je ani nemazal :D

CHA1NDLER: Esence uz nedelaji + ele gemy, to se ted zmenilol, takze na to budes muset jit jinak..
    EXI
    EXI --- ---
    14k :]
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    11276 :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ne, je to slozitejsi. kazdopadne je s tim celkem oser.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja tam mam treba jeste mapy kdyz meli grafiku ve ctverecku, tuhle jsem si jich nahodou vsimnul :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: ja tam teda nehraju, tak mozna nechapu uplne kde je problem, ale neni to nahodou vyreseny proste tak, ze v trade okne dostanes mapy stejnyho tieru z aktualni ligy? Tj. bud si muzes jit tu starou mapu, nebo jit jinou stejneho tieru?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ja to plne chapu a souhlasim s tim. jen by to meli jeste poresit v maptabu na standardu. i kdyz to trapi minimum lidi, tak by bylo dobry mit prepinani typu map podle ligy na porad a ne jen kdyz se zacne plnit prazdnej maptab.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam