• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Trochu off topic, ale používáš už na tomhle lvlu logout macro?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Asi jsem to napsal blbě, amulet jsem myslel pro minera, kdy buď použiju manu na jinou auru, nebo můžu jet MoM.

Uvažoval jsem to i pro spectry, ale než budu mít setup na anomate guardiana, tak nemá crit moc smysl řešit.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jakože bug? Ani přes generosity?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: zealotropy ted se sumonama nefunguje stejne, bych si pockal :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Já už další dělat imho nebudu, to dřív přejdu na minera kterýho jsem už dostal na 70. Ale už třetí uber a ještě bez Shroudu. A to jediný WE stálo taky za prd. A 6ex se mi nechce "vyhazovat". O to víc mě to láká, že mám ten amulet.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    já teď rozjel summonera, zatím tak nějak zkouším, co je vlastně dobrý a zajímavý. Máte nějaký tipy?

Mám rád srs, vždycky jsem chtěl zkoušet skeleton mage (na který mi i padl jewel). Jen je toho teď hrozně moc a vlastně jsem zjistil, že se v těch změnách dost neorientuju :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja ji ted prave syslil desne dlouho, protoze jsem cekal na rank 3 voriciho, ale ted uz mam v planu ji behat jak to pujde, prece jen za summonera je to easy a aspon tam neco pada. Navic vsechny ty safehouse zony maji 100% exp bonus, takze skoro nejlepsi expy ve hre... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jj, pořád si nemůžu zvyknout na to dělat Catarinu. Ale to je tím, že jsem se snažil si syslit nějaký crafty, ale asi bude lepší jí dát, a doufat že se mi pak podaří znovu vorici+hillock kam je potřebuju
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no prave, puvodne jsem byl spokojenej s tim, ze mam +1 minion/minion life/minion dmg, ale ted uz vim, ze pro AG/zombie ten minion dmg neni zase tak podstatnej (i kdyz to dava neco i spectram), takze bych tam radsi mel 70+ hp. Navic veci, co tam muze hodit ten light fossil, jsou vesmes suffixy, takze pevne doufam by se zadarilo znova...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: Nook's Crown - 1/4 elder bone helmet itemlevel 100. Jeste existuje slabsi verze Dark Dream, co ti da nizsi itemlevel, tou jsem delal tu helmu co nosim ted.

Jinak se musim pochlubit, i pres pocatecni skepsi jak to budu davat se sumonerem jsem uz dal prvni encounters challenge, hlavne diky Speakers Wreath (cepice co dela to, ze minioni nedokazou zabit nic, co nehori). Ted se pokousim stejnym trikem dat i tu challenge v Templu, ale zatim se uspesne dari failovat...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: To jsem taky zkoušel, proto to bylo tak mastný, takže jsem to vzdal. Ty tři nejdůležitější věci jsou totiž všechno prefixy a trochu se to tluče. Minion life+life++3 gems. Takže jsem se nakonec spokojil s tím, že jsem trefil dva z nich, anulnul jsem jeden suffix, craftnul prefixes cannot be changed, scour a multicraft. Tak to asi bylo víc než 12, možná spíš 14
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Co to je za kartu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: slusny, mi ta karta padla uz dvakrat, tak prave ted premejslim jestli je mam prodat, nebo ty druhy dve koupit a zkusit craftit... mam jako celkem v pohode cepici ted, ale bez +3 a zivotu (ale s minus light resist okolnim monstrum).
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak abych se taky s něčím pochlubil. První drop, druhý 4*karta a craft, celkem cca 12ex. Až budu mít nějakou ucelenější představu co mi chybí za rezisty tak tam ještě přijdou craftnout + divine.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Klasika - tejden se marne snazim prepsat voricim sestej socket na bilo. Vcera dosly jewy po dalsim pokusu, tak jsem rezignoval, koupil za 10exa uz hotovou chestu, kterou jsem jeste za 5exa craftnul. Dneska koukam jsem dosbiral 350 jewu zase, tak to tam napalim - a modra. Tak zkusim par fusingu, a na asi 30 jsem to 6L... A ted se samozrejme tezko zbavovat ty za 15ex, bo mezitim se jich tam zjevilo hromada.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw dneska Argus v prvni mistnosti, pro zajemce o endgame grind :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Yogi je super a s tim prophecy to je super tresnicka :D
    Ale ten parchant objevil moje tajne tabula farmeni :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je pekny

Farm Your Tabula Rasa - NO HUMILITY! - Easy Sixlink for SSF - Path of Exile 3.8
    https://www.youtube.com/watch?v=p2wENpBiWt0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: asi 2-3ex jsem prodal dve, jinak bohuzel srot no... nebejt do endgame grind tak ho nebeham, takhle to jsou dokonce dva najednou, to uz je lakave
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je dost, něco pěknýho?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tuhle ligu mam unikatni bilanci, zatim mam 100% drop watchers eye z eldera i uber eldera, uz paty... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: koukam Vagan jak se vypracoval :-) jeste teda se vetsinou ridim i podle jejich dropu, treba Rina vim ze nechci, ale vzdycky ho musim nechat dokud nenadropuju veil boty z nej na Cannot be frozen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam