• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    hmm #2.. https://github.com/LocalIdentity/PathOfBuilding
    tahle odnoz PoBu podporuje oleje, vermilion ringy a dalsi vychytavky
    navod na instalaci: https://github.com/LocalIdentity/PathOfBuilding/wiki/Installing-this-Fork
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: jedu SC... tak to ja se ozvu, to bys mi moc pomohl, jen musim nafarmit ty chromaticy, vcera sem jich zase 400 spalil :-D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Ano, je.
    120x Chromatic Orb At Least Three Red Sockets Ruined Chamber in the Azurite Mine
    Nicméně pokud nejedeš ssf nebo HC, tak to mám odemčený, takže se ozvi a craftnu ti to.
    IG: OranngeEvocatingStuff
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKUNK23: tohle tam bylo, ale ted to nevidim mezi moznejma rozsirenima. Je mozny, ze to uz vubec neni? Nezrusili to? jako ja sem z toho zoufalej, protoze nova zbran by me boostla jako dobytek
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: aha, to jsem uprimne vubec netusil, ze existuje ve hre :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---

BARTUC: v crafting banchi mas na výběr last 3 red socket....stoji 120 chromu. To by melo vyresit tvuj problem. A jestli to tam nemas, tak si to jeste nepotkal v dole(delve).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    chlapci a devcata, je nejakej figl, jak craftnout 3 red sockety na zbran? uz na to padlo tak 1,5k chromaticu a porad nic (craftim na foil). Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak vzdycky muzes ty nasysleny exalty, co ti tam jsou k nicemu, posledni tejden preklopit do ligy, a koupit co ti chybi... :-) Jsem ted mel kliku lognul jsem jen abych dal daily, a zrovna nekdo prodaval Aula, kteryho jsem snad nepotkal jeste nikdy v zadny lize, tusim akorat jednou ho mel nekdo z guildy tak jsme sli spolecne. Pak nemaji dropy z nej stat 30ex...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Pekny :) ja jsem zvedavej, jestli se zase po dlouhy dobe prehoupnu pres 30 :)

Spousta challengi je na ssf krapitek narocnejsi :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja myslim jsem jich udelal tak 70-100 na prodej, z toho jsem 3x mel 100+ dmg (to jsou top rolly na prefix i suffix), ale ani jedna +1 level. Hlavne jsem si to mezitim spocital, a tech +1 neni lepsich, nez ty dmg mody co tam mam, takze jedinej upgrade by bylo, kdyby se povedlo vsechno.

Ale hlavne mam ted zase krizi a nehraju moc, jako obvykle kdyz dam 37 challengi tak mam problem s motivaci pak, ale jeste bych rad aspon 2 ty grindovaci dal... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ja jsem nikdy nevidel vyssi mod minion dmg nez 54 a to mi tech hulek proslo rukama stovky a altama jsem taky nesetril pri pokusech :) Mody na tom jsou nejaky moc vzacny na muj vkus.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako ja jsem spokojenej s 30% life / 20% cast speed / 107% minion dmg a trigger (coz me stalo 1 bound fossil), coz je dost nepravdepodobny ze bych vytocil spolecne s +1, nicmene urcite by se to dalo prodat nekomu, kdo to nevi... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo, proč ne. Pokus cca 70c, mám něco nasysleno možná čas to zkusit a vylepšit mojí stávající...
    Nicméně tu appku Path of Crafting jsem neměl zkoušet. Hned druhý pokus a 2*+1, top roll minion dmg jinak čistá...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Pro ty co crafti na kseft je to zlaty dul bych rekl :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: No a co s tím jako potom? Annul a doufat že trefíš jeden suffix pro pfeffixes cannot be changed scour a multicraft? Protože tohle má sice 2x+1, ale i kombinace +1 minions a alespoň jeden dobrý top roll buď na minion dmg/attack+cast speed/movement speed je imho lepší. Zvláště pro spektry imho...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A tady máte source:
    Crafting +2 to Minion Gems Wand : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/dcdlxl/crafting_2_to_minion_gems_wand/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    how to craft a +2 minion wand using Shuddering+Metallic+Jagged+Corroded fossils

neni to 100, musite rolnout aspon dva prefixy.
    Je to +1 minion a +1 to all spells.
    A musi to byt convocing wand :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jde, vecer az budu u kompu postnu vysledek i s postupem.
    4socket resonator a fosily, ktery vylouci vsechno krom toho.
    Takze na ssf tezky. 4resonator jsem potkal jeden, nastesti jsem rollnul dost prefixu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam