• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz ono staci chvili refreshovat, uz jedu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: skoda ze neni misto, bych mozna zkusil :-))
    EXI
    EXI --- ---
    kdybyste se nekdo joo nudil, tak ziz ma hc ligu, kde se hraje pouze ascendant. nepadaj modry ani zluty itemy.. https://www.pathofexile.com/private-leagues/league/Zizs+Ascendant+Only+HC
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: Sakrys, tak to jo. Na ssf to je jinej pribeh. Kolik mas minci? Ja mam asi tak 3k nebo tak nejak
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    ORBIT: já hraju ssf, a kaom by se zrovna vcelku hodil :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: Proč v trade lize neni Kaom nijak vzacnej, ani drahej :)
    Já už mám 4 karty v obou iteracích - korupt i nekorupt, jsem zvedav co padne driv :)

Ted pred sebou tlacim RNG challenge a včera se mi poštěstilo potkat Chahuyu, tak mam radost.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    trošku mě naštval

BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: oukej, ja se vetsinou zjevim na chvili kolem 10.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Jak kdy, ale přidal jsem si tě, tak se ti nějak ozvu až tě zaznamenam
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: ja se prave bavil s gurbonem a ten rikal, ze to tam taky nema a hledal to tusim i na netu a prej to uz neni, tak sem mu veril a ono to porad je :-D ale nevadi, stejne tuhle ligu jedu extremne pomalu a tepreve se pomalinku propracovavam do red map, ale nejak mi ty mapy nepadaji :-/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: mas to v dole nebo si skoc k nekomu, kdo ma ptricny node na mape..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: ok, 15c bude pro me rychlejsi nasbirat :-) vcera jsem trosku investoval :-D V kolik byvas ve hre?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Případně by to mělo bejt něco jako 15c, já jich mám dost když tak...
    EXI
    EXI --- ---
    hmm #2.. https://github.com/LocalIdentity/PathOfBuilding
    tahle odnoz PoBu podporuje oleje, vermilion ringy a dalsi vychytavky
    navod na instalaci: https://github.com/LocalIdentity/PathOfBuilding/wiki/Installing-this-Fork
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: jedu SC... tak to ja se ozvu, to bys mi moc pomohl, jen musim nafarmit ty chromaticy, vcera sem jich zase 400 spalil :-D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Ano, je.
    120x Chromatic Orb At Least Three Red Sockets Ruined Chamber in the Azurite Mine
    Nicméně pokud nejedeš ssf nebo HC, tak to mám odemčený, takže se ozvi a craftnu ti to.
    IG: OranngeEvocatingStuff
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKUNK23: tohle tam bylo, ale ted to nevidim mezi moznejma rozsirenima. Je mozny, ze to uz vubec neni? Nezrusili to? jako ja sem z toho zoufalej, protoze nova zbran by me boostla jako dobytek
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: aha, to jsem uprimne vubec netusil, ze existuje ve hre :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---

BARTUC: v crafting banchi mas na výběr last 3 red socket....stoji 120 chromu. To by melo vyresit tvuj problem. A jestli to tam nemas, tak si to jeste nepotkal v dole(delve).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam