• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: nejnebezpecnejsi mi prijdou potvory z obelisku porad. Z blightu obcas leze neprijemnej unikat, ale nejsou tam zadny rychly veci, tak vetsinou mas cas zdrhnout kdyz vidis ze to je risk, na HC.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MARSHUS: multiproj a fire nody je taková blbá kombinace, která dělá smutný lidi.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hele čeho se bát z blightu? mám 5k+ Ehp na konci A10, oneshotne me neco?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    1-link uber elder :-)

The Return Of Meme Ballista! The 16 Siege Ballista Build!
    https://www.youtube.com/watch?v=bPOWoBOTGbE
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja bych mu to pral :] jako sorry, ale zalozit ligu, kde normalne lidem nepadaj magic ani rare itemy, abys pak streamoval jak vlezes do map s gg buildem?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Oboji je tutove pravda :d
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: urcite to krute vyrakvi :-)
    EXI
    EXI --- ---
    ziz se dostane do map a hned ma 6l +3 bow, kaoms heart, frostferno a vubec komplet equip na ele hit build. to neni fer :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: crafteni se precenuje :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ne veiled rare padaji jen velmi vyjimecne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw mam pocit, ze kdyz padaj jen bily itemy, tak asi nepadaj veiled rare takze toho moc nenacraftime? :-) resp. zatim jsem ziskal jen jeden, a to kdyz tam vyslovene syndikat mel volbu "dropni 1 item navic"
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    škoda, že to je v tak blbej čas :) TO bych si to užil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: zkousim prvne tohle, a jako na asi 30 pokusu ani jedna karta... to teda nevim jestli je to lepsi nez akvadukt :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To je hrozny jak me to desne bavi, a to jsem ligu uz jinak zabalil - asi nejvic to, jak se nemusim o nic starat, zadny wisdom svitky, zadny identifikovani, zadnej stres, zombie fungujou od zacatku i s bilejma vecma, proste pohoda... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    bozi trailer :-)

jinak to asi pojmu rovnou jako ssf, mi hned padly Ullr boty a Might of the Meek, takze je to jasny co hrajem 8-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz ono staci chvili refreshovat, uz jedu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: skoda ze neni misto, bych mozna zkusil :-))
    EXI
    EXI --- ---
    kdybyste se nekdo joo nudil, tak ziz ma hc ligu, kde se hraje pouze ascendant. nepadaj modry ani zluty itemy.. https://www.pathofexile.com/private-leagues/league/Zizs+Ascendant+Only+HC
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: Sakrys, tak to jo. Na ssf to je jinej pribeh. Kolik mas minci? Ja mam asi tak 3k nebo tak nejak
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    ORBIT: já hraju ssf, a kaom by se zrovna vcelku hodil :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: Proč v trade lize neni Kaom nijak vzacnej, ani drahej :)
    Já už mám 4 karty v obou iteracích - korupt i nekorupt, jsem zvedav co padne driv :)

Ted pred sebou tlacim RNG challenge a včera se mi poštěstilo potkat Chahuyu, tak mam radost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam