• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: musim nekdy fakt zkusit, kolik to taha bez toho torrentu, protoze 17 + 4 + 5gb zni jakoze jsem tim full torrentem uplne moc neusetril... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CARTMAN: devátá
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    Na kolikatou to vychazi? osma vecer?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MARSHUS: Díky!
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    5,08G
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    můžete patchovat :DD
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Metamorph 3.9 League Starter Builds
    https://www.youtube.com/watch?v=njWOxIWkFCc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak pokud ti jde o traffic, tak se vyplati si nejvic pockat, budes pak tahat nejakej rozumnej mensi update - jen s vetsinou ostatnich, takze mozna pomalejc. Ja uz stahnul tech 17gb, pak to chtelo jeste ve hre 4gb, a nepochybuju ze nez se pusti fronta, jeste se neco potaha... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JORDI: od šesti, případně jsem dával níž (bude to poslední update na ofiko stránkách) příspěvek, kde jde stahnout torrent, ale stahuješ tam celý gpk soubor, tj. 17gb.
    GURBON
    GURBON --- ---
    JORDI: obvykle to jde tahat o neco driv nez je start. Pro panikare je tu nekde niz i odkaz na torrent pres kterej si to muzes aktualizovat driv. Nicmene po startu ligy stejne cumis ve fronte... kdyz ji vystojis za chvili to spadne a pak stojis dalsi :) Divil bych se kdyby to tentokrat bylo jinak.
    JORDI
    JORDI --- ---
    Amatérská otázka? Update se začne stahovat až sezona odstartuje nebo jak to funguje?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si vubec nevsimnul v tom videu sam, ze na te ikone metamorfa je videt, kdy ho muzes vyvolat... :-) kazdopadne to vypada jako hodne profitable mechanika, jestli tam budou padat ty fossil/currency/oil organy casto

PATH of EXILE: Metamorph Basic Mechanics Guide - How to Not Pickup One Million Organs Needlessly
    https://www.youtube.com/watch?v=6wS3ffDWHAM
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: jenom bych chtel jeste podotknout, ze bych chtel tentokrat postavu se zamerenim na bossing s trosku decentnim mapingem. Zatim sem dycky hral chary co byly spis zamereny na maping
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: pri takovejch zmenach hry mi HC do zacatku prijde jako dobrej masochismus, kdyz neznas vubec mechaniky novejch bossu, ne? :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Ne díky :)
    Nejvíc inklinuju k Caustic arrow, nejspíš trickster
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak i to je dobry, ze ti aspon zustanou buffy a vaal charge
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak i to je dobry, ze ti aspon zustanou buffy a vaal charge
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Plánujete někdo HC? Co pojedete za buildy?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, co se týká Atziri souhlas. Imho ano, jen dojde k té změně, že jako u shaper guardianů budou elder guardiani (aréna) součástí mapy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak zalezi, jestli budou mit guardiani furt stejnou arenu, to na nich bylo nejtezsi... kdyby bylo vsechno pekne na volnem prostoru jako ten metamorph boss, to by bylo bozi :-) Jinak bych to nepodcenoval, mi stacila i jen blba Atziri v temple, normalni Atziri povazuju za easy, a deathless jsem daval i uber verzi, ale v temple stacilo, aby to byl najednou level 83 a k tomu par tech modu, a hned jsem dostaval hustou sodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam