• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    queue za 30min
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: hele oni to vysvetlovali ze do torrentu toho mraky nedavaji kvuli lidem co z toho tahaj data do poedb. takze se to fakt nevyplati.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jeste sjedu ggpk_defragment.exe.

usetrilo mi to 3.7GB na disku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tak to jen potvrzuje, co jsem tusil, to vypada spis jak kdyby ten torrent meli rozbitej... bych proste cekal, ze kdyz stahnu kompletni file 20gb, tak pak budu mit fakt uz maximalne nejakej par desitek mega patch co daji na posledni chvili.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: ja to daval naprimo. bez torrentu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to je neversink - https://filterblade.xyz/
    webovej interface k nemu, kde si muzes naklikat veci co ti vyhovujou
    treba ja si tam vzdycky davam, ze chci aby mi ukazoval vsechny levely map (defaultne schovava nizky tiery kdyz jsi ve vysoke zone), nebo jako craft recept base chces videt apod
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: tj co? lepsi loot filter nez neversink?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    filterblade updated
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: musim nekdy fakt zkusit, kolik to taha bez toho torrentu, protoze 17 + 4 + 5gb zni jakoze jsem tim full torrentem uplne moc neusetril... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CARTMAN: devátá
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    Na kolikatou to vychazi? osma vecer?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MARSHUS: Díky!
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    5,08G
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    můžete patchovat :DD
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Metamorph 3.9 League Starter Builds
    https://www.youtube.com/watch?v=njWOxIWkFCc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak pokud ti jde o traffic, tak se vyplati si nejvic pockat, budes pak tahat nejakej rozumnej mensi update - jen s vetsinou ostatnich, takze mozna pomalejc. Ja uz stahnul tech 17gb, pak to chtelo jeste ve hre 4gb, a nepochybuju ze nez se pusti fronta, jeste se neco potaha... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    JORDI: od šesti, případně jsem dával níž (bude to poslední update na ofiko stránkách) příspěvek, kde jde stahnout torrent, ale stahuješ tam celý gpk soubor, tj. 17gb.
    GURBON
    GURBON --- ---
    JORDI: obvykle to jde tahat o neco driv nez je start. Pro panikare je tu nekde niz i odkaz na torrent pres kterej si to muzes aktualizovat driv. Nicmene po startu ligy stejne cumis ve fronte... kdyz ji vystojis za chvili to spadne a pak stojis dalsi :) Divil bych se kdyby to tentokrat bylo jinak.
    JORDI
    JORDI --- ---
    Amatérská otázka? Update se začne stahovat až sezona odstartuje nebo jak to funguje?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si vubec nevsimnul v tom videu sam, ze na te ikone metamorfa je videt, kdy ho muzes vyvolat... :-) kazdopadne to vypada jako hodne profitable mechanika, jestli tam budou padat ty fossil/currency/oil organy casto

PATH of EXILE: Metamorph Basic Mechanics Guide - How to Not Pickup One Million Organs Needlessly
    https://www.youtube.com/watch?v=6wS3ffDWHAM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam