• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: kua ja se do toho crafteni taky budu muset pustit, zatim sem na urovni chaos spamu :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem mel 1 bound fossil a zrovna jsem nemel zadnej base na boty, tak jsem nahodne hodil na wandu, a povedlo se mi +1 o coz jsem se marne snazil celou minulou ligu, dobrej profit za 1 pokus :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: to neni moje pointa, to je, ze v historii jsi vzdycky mohl zkouset znova (kdyz jsi kupoval dalsi mapy/fragramenty). V tehle lize ti lidi plati za to, kdyz je nechas failnout tvuj pokus, aby se to mohli ucit... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: je to nejtezsi boss ve hre po tydnu nove ligy kdy ho nikdo nezna. me to divny neprijde :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem chcip zase no :) jako, prijde mi trochu unfair, ze takhle tezka mechanika ma takhle male okno pro nauceni - shapera nebo eldera clovek mohl zkouset kolikrat chtel, pokud si kupoval sety apod
    tady mam proste 6 portalu, a pak musim znovu projit random koleckem s elderslayerama, coz klidne zabere i nekolik dni... :-( coz chapu pro pripad, ze by ho clovek zabil, aby to neslo snadno farmit, ale kdyz failnes? divny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady je pekne videt, jak se s tema virama vyporadal Havoc, to vypada chytre... jdu zkusit :-)

#2 SSFHC Awakener Kill - Skeleton Juggernaut : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/edo9g8/2_ssfhc_awakener_kill_skeleton_juggernaut/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: je prava, ze driv sis asi mohl vybrat aspon jednoho z bossu kde to byla jedna ze dvou moznosti... :) Kazdopadne porad je nejlepsi sazka na mapy, co maji 2-3 bosse na konci, idealne twinned, a pak proste pouzit jen oko, u vyssich tieru jedna uniq cast sezere pres polovinu toho sloupce, takze pak staci skoro cokoliv aby byl full.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    GURBON: jo me prvni login do hry vzdy vyhodi chyba a cas od casu to padne
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    GURBON: zkusím, dík za tip
    GURBON
    GURBON --- ---
    RADICETA: Posledních pár dní se mi to děsivě sralo na Frankfurtu, když sem se přepnul na Milano nebo Amstr, bylo to OK.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: myslim, ze se staly jeste vic rare :S
    EXI
    EXI --- ---
    prijde mi, ze jednu vec opravi a dve rozbijou
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    nevím, mě se ode dneška ta hra po deseti minutách začne sekat nehratelnym způsobem, tak snad další patch
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, myslel jsem "do ted"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: to prave po tomhle patchi uz nemaji :-)

Ale predtim fakt vetsine lidi chybely oci, ja je bezne kupoval do 3 chaosu pokud byly protoze vseho ostatniho mam kotel.

Jinak teda ta influence a naslednej spawn Elderslayeru se porad chova divne, jsem byl asi celej den zaseklej na tom, ze jsem nemohl dostat influenci na 4 vnitrni casti (16 watchstonu pro rohy uz jsem mel), a nic proste. Pak jsem po nejakem patchi najednou dostal 3 influence, ale pro zmenu proste ne a ne spawnout citadelu, ani po treba 8 ruznejch mapach z toho kvadrantu. A dneska rano jsem sel jen rychle pro pantheon na tier 1 mapu, bo jinou verzi jsem nemel, a spawnula citadela, ja myslel ze mi jebne... :-) Pritom se tam jasne pise, ze region musi byt level 4 (coz byl). Resp. ted uz se to nepise, v tom patchi to pisou vic po lopate, bo to lidem moc nedochazelo...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Ne nutně. Jen každý běhá jiné mapy. Různí bossové mají šanci na drop daného kousku a některé dokonce nemají v poolu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: ja uz mam watchstony dva :-) ale zatim jen tak random mapim. Sranda je, ze kdyz se zjevi na mape nejakej ten exile, tak je ta mapa obcas dost kruta
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Já jsem dostal první watchstone. Ale mám prostě asi 15 plic, 12 mozků, k tomu snad jedny oči a tím končím. Je to fakt divný :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: zajimavy :-D ja se zatim pomalu placam nekde kolem t5 map, protoze nemam tolik casu na hrani a hlavne mi to vubec nejak nepada, takze jedu pekne pomalinku polehounku + se ucim s mine buildem, ale je to prca :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: já mám plic asi 15 :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ja mam oci asi ctvery, co nemam sou plice :-D Ale zatim se s tema svejma placackama z lvlu 20 neodvazim jit na toho metamorfa :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam