• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: nezkousel (ssf), ale podle toho co jsem cetl, bych pockal na njk novejsi verze. mozna ta prelozena korejska apka vypada pouzitelne
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já včera craftil elder amulet na extra phys to fire, stálo to třicet různých fossil craftů, asi 600 alt orbů a pak 90 chaos spamu a udělal jsem prd.

A to jsem k tomu fakt chtěl jen aspoň 50 životů. :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    ORBIT: Dík, jsem trošku počuměl. První 6 link zabral podstatně dýl.

Já vim, že se k těm receptům můžu nějak dostat, ale moc se tím nechce zabejvat, proto zjišťuju, jestli tady není nějakej craft
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: Grats, první dva jsou easy recepty - musis delat council prophecy.
    Posledni je nahoda schovana za Catarinou, resp Betrayal bosikem.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pánové včera jsem konečně dropnul base, co jsem potřeboval a linknul ho na druhej fůz... :)

Ale otázka. Má z vás někdo tyhle recepty?

Can have multiple Crafted Modifiers
    Cannot roll Attack Modifiers
    +2 to Level of Socketed Support Gems
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: a zkousel jsi neco, jestli to je pouzitelny? :) Osobne proste nemuzu hrat bez nejake alternativy na ctrl+alt+d z poetrade, dneska je rychlejsi si ten filtr naklikat na oficialnim tradu bohuzel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kazdopadne to vypada, ze to bych v patek mohl dat Awakenera na nejakym nizsim levelu konecne :-) akorat trochu divne vypada ten bod, ze uz nejde vortexy cilene tahat za sebou, tj. ted to bude vic random, to nevim jestli chceme.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle pobavilo :-)

Re-straightened the curved paths on the world map.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - 3.9.2 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2735273
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Netuší někdo, jestli u maxnuté Awakened Curse on Hit musí být druhá cursa v linku, nebo ji můžu mit na corrupt implicitu? Jsem počítal s tím implicitem na rukavicích, ale až teď jsem to doexpil, aby se objevila ta druhá cursa, takže vidím prvně tu formulaci, a říká to "Supported Skill can apply an additional curse", takže by to možná muselo být přímo v tom linku? A doplňkový dotaz, když už teď jsem měl dvě cursy tím, že můj Animate Guardian ma +1 curse chestu a corrupt rukavice (což mám vyzkoušené že funguje), můžu mít tři? :slight_smile: Pro AG je formulace jina - "You can have 1 additional curse", z čehož není jasné, jestli to je nad moje dvě, nebo jestli mi jednu přepíše...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jsem v dole asi na 390 patre, a uz to neni vubec bezpecny, a jelikoz challenge je 600, tak budu muset sahnout k tradicni volbe. Headhunter... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Minera asi zalozim pokud se mi nepodari dlouho zabit Awakenera - i kdyz posledni pokus byl docela nadejnej uz, posral jsem si to jen ze jsem nemel dost nahlas jak mluvi a chybne jsem vyhodnotil kdy se prepne, a bohuzel v tom boji smrt ten run celej zajebe pak.
    Mineri ty jeho faze proste instanti, coz se jako hraje trosku lip pak... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EXI
    EXI --- ---
    Barebones Noob Survival Kit: For someone at the endgame who has no idea what's happening
    https://www.youtube.com/watch?v=CuwYkYq1X3k
    EXI
    EXI --- ---
    Introducing Path of Accounting, A Replacement of POE Trade Macro using the Official API! : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/elfium/introducing_path_of_accounting_a_replacement_of/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KU_RE: hraj ligu, pokud nehrajes od zacatku a nemas vse v maliku, nebo nemas na hrani cca 20 hodin denne, tak stejne nemas sanci vse obsahnout :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KU_RE: Hraj novou ligu. :)
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    mam dalsi mozna blbej dotaz :)

jsou soucasti ligy vzdy vsechny mechaniky co jsou momentalne ve standartu + nova?
    nebo je to jakoby vanilla + novy content?
    jo kdyz si to po sobe ted ctu tak trochu tusim odpoved...

nevim jestli ma pro me smysl zkouset hrat tu ligu nebo ne, kdyz jeste tapu ve vsech nuancich zakladni hry.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Tyjo, já mám pocit, že jsem ten pásek asi dropnul, budu se muset večer podívat! :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak je to beta, ale uvidime treba to bude ok. Jak pises trade macro je posledni 2 ligy dost v haji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam