• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: muzes to trochu rozvest prosim ? Jelikoz vim ze se k nemu hned tak nedostanu, (tuhle ligu me totalne zabilo rng...nedroplo mi absolutne nic pouzitelneho, spam chaos receptu me uz nebavi a to co bych chtel pro sebe za gear stoji 15 exa plus) tak by me zajimalo jak si to myslel...predtim to bylo tezke a ted to nerfli a je to ez nebo naopak ? Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Awakener po update joke, i A8 jsem dal uplne bez uprav setupu, co jsem musel delat predtim. Taky je videt, jak cena dropu leti dolu...
    EXI
    EXI --- ---
    tenhle komiks me fakt pobavil :]
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Teoreticky by to mohlo fungovat že pokud už má cíl dvě cursy, tak to tímhle přepíšeš a dáš třetí, ale to ten limit musíš mít ty. Pokud máš limit dva díky AG, tak aby jsi mohl aplikovat 3 cursy, buď musíš přidat AG jednu a tím pak tohle nemá smysl moc, nebo sobě dvě.
    K příkladu na začátku (teoreticky) budeš používat dvoje blasphemy a třetí cursu budeš aplikovat on hit na monstra který máš v aoe blasphemy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Cool a grats.
    Já se k tomu fighte ještě ani nedostal :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak Awakener konecne dole, mam z toho komicke video jak mi po druhe fazi umrou 3 spectry, tak zacampim v rohu, prevliknu se zacnu si je recastit, ale nejde to a mezitim umrou vsechny, tak v arene treti fazi prepnu jen se skeletonama co nemaji dmg... :-) Aspon jsem se naucil tam behat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: když máš melee single target skill a přidáš mu Melees splash, získá tím AOE tag, podobně to je i s minama, ball lightning si zachovává co měl + získá MINE tag. Pasivky hledají jestli skill který chceš má daný tag.
    Pak jsou ještě spell a attack, který fungujou trochu jinak, protože je může něco vyžadovat. Jsou věci jen pro kouzla a věci jen pro útoky..

Sice už odpovídal Evil, ale takhle to máš víc v kontextu pro další gemy a skilly.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Super, ozvu se, až docraftim base a došetřim zbytek. Jsem skromnej, tačí mi něco takovýho (akorát mám jinej base)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: prvni recept uz neexistuje (ted je to Can have up to 3 crafted modifiers)
    Jinak umim vsechny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    super diky
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Ano, je.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kluci a devcata, mam takovej asi dost zacatecnicej dotaz, ale zeptam se. Pokud hraju ball lightning minera, tak ten ball lightning je diky high impact mine supportu mina. Je to ale stale projectile jako je napsano primo na ball lightning? Ptam se kvuli pasivkam. diky moc
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: nezkousel (ssf), ale podle toho co jsem cetl, bych pockal na njk novejsi verze. mozna ta prelozena korejska apka vypada pouzitelne
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já včera craftil elder amulet na extra phys to fire, stálo to třicet různých fossil craftů, asi 600 alt orbů a pak 90 chaos spamu a udělal jsem prd.

A to jsem k tomu fakt chtěl jen aspoň 50 životů. :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    ORBIT: Dík, jsem trošku počuměl. První 6 link zabral podstatně dýl.

Já vim, že se k těm receptům můžu nějak dostat, ale moc se tím nechce zabejvat, proto zjišťuju, jestli tady není nějakej craft
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: Grats, první dva jsou easy recepty - musis delat council prophecy.
    Posledni je nahoda schovana za Catarinou, resp Betrayal bosikem.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pánové včera jsem konečně dropnul base, co jsem potřeboval a linknul ho na druhej fůz... :)

Ale otázka. Má z vás někdo tyhle recepty?

Can have multiple Crafted Modifiers
    Cannot roll Attack Modifiers
    +2 to Level of Socketed Support Gems
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: a zkousel jsi neco, jestli to je pouzitelny? :) Osobne proste nemuzu hrat bez nejake alternativy na ctrl+alt+d z poetrade, dneska je rychlejsi si ten filtr naklikat na oficialnim tradu bohuzel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kazdopadne to vypada, ze to bych v patek mohl dat Awakenera na nejakym nizsim levelu konecne :-) akorat trochu divne vypada ten bod, ze uz nejde vortexy cilene tahat za sebou, tj. ted to bude vic random, to nevim jestli chceme.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle pobavilo :-)

Re-straightened the curved paths on the world map.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam