• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Nechci být kousavý, ale kolik takových předmětů, kde máš T1 roll na aug+regal (ať nežeru, třeba i T2 které jsou řekněme podobné tomu co můžeš craftnout přes bench) se ti podařilo? Ještě když frčely elemental as chaos, nebo před tím prostě obecně shaper zbraně se mi taková nepodařila jedinkrát a to jsem spálil altů desetitisíce, augů a regalů nepočítaně a stejně tak anulů, abych dostal alespoň několik T1/2 dvoumodových rare itemů, na které přišlel pak multimod. Jestli se ti to nějak systematicky daří, stojí na tvojí straně RNG rozhodně víc než na mojí. Je fakt že tam člověk chtěl alespoň jeden mod, ale to jsem přesvědčen budeš chtít i teď...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dneska ale jsou zase jiný možnosti. Tím ž emůžeš mít item kombinovanej třeba shaper/elder nebo s těma novejma, dostaneš nový mody a 3 mody na multycraft je ten zbytek po alt, aug, regal..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: Jo.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Sakryš. Ale díky.
    Takže dřív si tam prostě hodil multi mod za 2ex a pak docraftil, co si chtěl na plný počet afix / sufix?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já to teď checkoval na poedb a všechno to jsou jednotlivý crafty, takže je to fakt zastaralý :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ano, jen došlo k přejmenování, nicméně jednotlivé crafty zůstaly na itemu.

WASQ: Pokud mi něco neuniká, což si myslím že ne, je tento postup v rámci 3.9 nesmysl. A když jsem projel posledních pár stránek návodu, očividně tenhle návod jak ucraftit rukavice vznikl ještě před 3.9. Protože se ho někdo ptá jestli bude mít aktualizaci. Navíc spojení NEW IDEA FOR CRAFTING HIGH-END GLOVES 3.9 to imho taky naznačuje.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Rukavice jsou standard, ale v tom návodu je napsáno:

NEW IDEA FOR CRAFTING HIGH-END GLOVES 3.9

this is the new gloves crafted for Damage. This will give the build about 400k - 500k extra Damage over time.
    Get Elder base Fingerless Silk Gloves item level 80+
    Make it 30% quality with Perfect Fossil
    Use Orbs of Alteration to hit the following:
    +16% to Non-Ailment Chaos Damage over Time Multiplier
    Then multi-craft other mods:
    +x to maximum Energy Shield
    +y% increased Energy Shield
    Minions deal 20% increased Damage
    Non-Vaal Skills deal 60% increased Damage during Soul Gain Prevention
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    No, tak jsem koupil jedinej mother's embrace v lize (hraju tu tarkeho), chainsy mám a 4 flašky taky. Dneska bych měl dodělat 70, tak budu snad reportovat, jak se hrajou Animated memes :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: a neni to ze standardu? si nejsem jistej, jestli se u legacy veci ten multicraft jen neprejmenoval...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hoši, můžete mi poradit, jak nacraftit tohle? Rukavice mám, naaltoval jsem si tam chaos damage over time multi (anulnul, to co tam bylo k tomu). Ale jak dál netušim. Vidím tam nacraftěnejch 5 modů, ale ten multicraft umí jen +3?

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: předtím byl problém s jeho vortexama, stačilo udělat chybu a vznikaly další navíc, a všechny šly po tobě. Teď jsou menší a jezdí random, takže fakticky tam jdou k ničemu. Ostatní jeho útoky mají jasný grafické a zvukové nápovědy, takže neni problém se vyhnout.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: já anointuju zásadně lucky truhly, třikrát modrý +2, nejlepší na cena/výkon. Jinak se snažím zabetonovat vezema jednu stranu a bránit druhou, postupně se pak stahovat do středu.

Nebo můžeš hrát zombie a jen stát afk uprostřed celej boj. viz Emoyrianova videa.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    neznáte někdo video jak jet blight mapy? tu typci rikaji annointovat scout tower range, ale nevim co pak dal. ligu jsem vynechal a nerad bych o neco prisel. dik.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Jo, nerfli ho a ceny jeho dropů padají dolů.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: muzes to trochu rozvest prosim ? Jelikoz vim ze se k nemu hned tak nedostanu, (tuhle ligu me totalne zabilo rng...nedroplo mi absolutne nic pouzitelneho, spam chaos receptu me uz nebavi a to co bych chtel pro sebe za gear stoji 15 exa plus) tak by me zajimalo jak si to myslel...predtim to bylo tezke a ted to nerfli a je to ez nebo naopak ? Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Awakener po update joke, i A8 jsem dal uplne bez uprav setupu, co jsem musel delat predtim. Taky je videt, jak cena dropu leti dolu...
    EXI
    EXI --- ---
    tenhle komiks me fakt pobavil :]
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Teoreticky by to mohlo fungovat že pokud už má cíl dvě cursy, tak to tímhle přepíšeš a dáš třetí, ale to ten limit musíš mít ty. Pokud máš limit dva díky AG, tak aby jsi mohl aplikovat 3 cursy, buď musíš přidat AG jednu a tím pak tohle nemá smysl moc, nebo sobě dvě.
    K příkladu na začátku (teoreticky) budeš používat dvoje blasphemy a třetí cursu budeš aplikovat on hit na monstra který máš v aoe blasphemy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Cool a grats.
    Já se k tomu fighte ještě ani nedostal :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak Awakener konecne dole, mam z toho komicke video jak mi po druhe fazi umrou 3 spectry, tak zacampim v rohu, prevliknu se zacnu si je recastit, ale nejde to a mezitim umrou vsechny, tak v arene treti fazi prepnu jen se skeletonama co nemaji dmg... :-) Aspon jsem se naucil tam behat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam