• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GORDHART: Plus je teda zřejmý, že jsem těsně pod tím thresholdem, kdy mám ještě málo "reduced Charges used", takže ty memes furt nejsou udržitelný a většinu času tak běhám bez chargů ve flaškách, což je nebezpečný. Kdyby to někdo chtěl replikovat, doporučuju kupovat Mother's embrace a Writhing Jary s tímhle statem co nejlepším.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Animate Memes report 2

T5 a delve 100 jsou bezproblémů, člověk si takhle zoomzoomuje mapama s 350M expama za hodinu a ani se nemusí moc snažit.

Takže jsem si řekl, že můžu jít dál a skočil rovnou do T10. Inu, klikat metamorfa bez rozmyslu byl blbej nápad, protože jsem tak přišel o guardiana (se 40k hp) na nějakou soul barrage nebo podobnou pičovinu. Myslím, že se mi ta hra snažila říct, že bych měl aspoň trochu zapřemýšlet nad tou postavou :))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EXI: jeste ze jsem si dal pauzu u diabla 2 :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: HH is perfectly balanced. No issue there.

Já furt jako nechápu, jestli GGG chce, aby jejich hra vypadala takhle. Vždyť to je někde mezi epileptickym záchvatem a badtripem. :/
    EXI
    EXI --- ---
    WAT DA FAK :D
    Level 99-100 in 1 hour 39 minutes 50s (190M xp/hr) by only mapping : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/eomv57/level_99100_in_1_hour_39_minutes_50s_190m_xphr_by/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Animate Memes report 1

Dodělal jsem 70 na pathfindera, koupil všechny writhing jar, co byly dostupný v lize a vrhl se na to. Equip jsem vůbec neřešil, jen jsem vzal flammability on hit prsten, co jsem měl v truhle a jako zbraň auromvorax. A10 kitava mizel instatně, do map jsem šel rovnou do T5. Bosse to maže okamžitě, tuhý metamorfové občas třeba pět vteřin něco dělaj, většinou stihnou vyplivnout je jednu vlnu creepů.

Hrál jsem to jen chvíli, bylo už pozdě, ale je tam obrovskej prostor pro nějaký minmaxování, já jsem měl většinu supportů lvl1, když jsem respecnul (leveloval jsem jako HoA rain of arrows). Občas bejvá v mapě pomalejší start, když člověk narazí jako na prvního moba nějakej Einharův beast nebo tuhej magic pack, guardian moc dmg nedělá.

Bude to ještě veliká zábava. Pokud mi teda neshoří počítač :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: tohle ale nepovažuju za nic kouzelnyho.. Dva T1 mody jsou relativne easy, 6xT1 je neco jinyho :)
    To co jsi postoval je v mezich normalnich smrtelniku :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT:
    EVILMIND:
    Ok, jakoby to asi chápu. Jenže tady každej mluvíme krapet o něčem jiným. Protože ta variabilita tam zdaleka není taková, jestliže chceš všechny mody dmg...
    Já myslím spíš věci stylu
    https://www.pathofexile.com/trade/search/Standard/6z7wJYqIG
    Případně dva mody+multi z vlastní zahrádky

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak dneska mi to prijde snazsi prave proto, ze kdyz fakticky multicraftis jen 2 veci co chces, tak si muzes bud vic vyhrat s tim, na co to davas, nebo naopak doslamovat a doufat ve stesti (a s novejma exaltama je to o neco mensi loterie). Ja jsem dokraftil svou chestu konecne, a az pak mi doslo, ze jsem vlastne nakonec ten multicraft ani nepotreboval mozna, protoze misto abych mel 2 veci co chci jsem si mohl dat jednu veci co chci vic, a pak dvakrat loterie - kde navic neslo prohrat, kdyby mi to doslo driv.
    Ted abych cekal, az se mi podari regalnout dalsi base - nebo bych to mohl scournout a odepsat ty 2ex, ale na to jsem moc lakomej... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: hmm komplet ssf Ci gear ? :D kus jsem nahradil uniq vecma, ale na start jsem měl ruce, boty, helmu i body crafteny presne takhle jen bez multimodu..
    jinak při hraní ssf rozhodně zjistíš, že zkoušíš a sem se zadaří.. ne pořád, ale celkem jo.
    esence, fosily, alchy..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Nechci být kousavý, ale kolik takových předmětů, kde máš T1 roll na aug+regal (ať nežeru, třeba i T2 které jsou řekněme podobné tomu co můžeš craftnout přes bench) se ti podařilo? Ještě když frčely elemental as chaos, nebo před tím prostě obecně shaper zbraně se mi taková nepodařila jedinkrát a to jsem spálil altů desetitisíce, augů a regalů nepočítaně a stejně tak anulů, abych dostal alespoň několik T1/2 dvoumodových rare itemů, na které přišlel pak multimod. Jestli se ti to nějak systematicky daří, stojí na tvojí straně RNG rozhodně víc než na mojí. Je fakt že tam člověk chtěl alespoň jeden mod, ale to jsem přesvědčen budeš chtít i teď...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dneska ale jsou zase jiný možnosti. Tím ž emůžeš mít item kombinovanej třeba shaper/elder nebo s těma novejma, dostaneš nový mody a 3 mody na multycraft je ten zbytek po alt, aug, regal..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: Jo.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Sakryš. Ale díky.
    Takže dřív si tam prostě hodil multi mod za 2ex a pak docraftil, co si chtěl na plný počet afix / sufix?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já to teď checkoval na poedb a všechno to jsou jednotlivý crafty, takže je to fakt zastaralý :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ano, jen došlo k přejmenování, nicméně jednotlivé crafty zůstaly na itemu.

WASQ: Pokud mi něco neuniká, což si myslím že ne, je tento postup v rámci 3.9 nesmysl. A když jsem projel posledních pár stránek návodu, očividně tenhle návod jak ucraftit rukavice vznikl ještě před 3.9. Protože se ho někdo ptá jestli bude mít aktualizaci. Navíc spojení NEW IDEA FOR CRAFTING HIGH-END GLOVES 3.9 to imho taky naznačuje.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Rukavice jsou standard, ale v tom návodu je napsáno:

NEW IDEA FOR CRAFTING HIGH-END GLOVES 3.9

this is the new gloves crafted for Damage. This will give the build about 400k - 500k extra Damage over time.
    Get Elder base Fingerless Silk Gloves item level 80+
    Make it 30% quality with Perfect Fossil
    Use Orbs of Alteration to hit the following:
    +16% to Non-Ailment Chaos Damage over Time Multiplier
    Then multi-craft other mods:
    +x to maximum Energy Shield
    +y% increased Energy Shield
    Minions deal 20% increased Damage
    Non-Vaal Skills deal 60% increased Damage during Soul Gain Prevention
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    No, tak jsem koupil jedinej mother's embrace v lize (hraju tu tarkeho), chainsy mám a 4 flašky taky. Dneska bych měl dodělat 70, tak budu snad reportovat, jak se hrajou Animated memes :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: a neni to ze standardu? si nejsem jistej, jestli se u legacy veci ten multicraft jen neprejmenoval...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hoši, můžete mi poradit, jak nacraftit tohle? Rukavice mám, naaltoval jsem si tam chaos damage over time multi (anulnul, to co tam bylo k tomu). Ale jak dál netušim. Vidím tam nacraftěnejch 5 modů, ale ten multicraft umí jen +3?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam