• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TIGERCLAW: ulalala \o/ ingame Thinjah, nejsem v nyx guilde :-/
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    HOUMI: houmi pak se ozvi, taky sem ti jeden schoval ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja si jeden uzmul :-) dekuju, vyuziju s rozumem
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    Kdo asi? :D

2 jsem dal kámošovi, 3 mám u sebe, rád vám každýmu jeden dám at je to spravedlivě rozdělený
    WASQ
    WASQ --- ---
    Už to někdo ztopil :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHA1NDLER: no ja tu brecel aspon o 2, o ktery me obrali :D tzn furt to mile rad uvitam hehe, tipuju ze je ale pozde xD
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    WASQ: ty už seš bohatej dost, dej to nám chudákům co si za to budou moct vycraftit bow na bane ^^
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHA1NDLER: já furt hrát budu, tak to klidně shrábnu! :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: dlouhy :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vtipny :-)

Path of Exile 3.9 World's First Life RF AFK Shaper
    https://www.youtube.com/watch?v=s-mi31aF0iY
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHA1NDLER: Když pominu, jak je to asi silný, tak to vypadá hrozně hezky!!! Asi zkusím založit jako druhý char. Nehrál jste to někdo? Je to fakt jak na videu, i když do toho nenacpu 100ex?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOUMI: GGG zasadne nic nedela proti scamerum, a povazuje je za soucast hry. Na druhou stranu pokud je to jen trade, tak mas vsechno ve svych rukou, proste je treba kontrolovat, neni ostuda 10 sekund pockat nez potvrdis, a znova si mouse over ze je vsechno ok, zvlaste kdyz to je draha vec.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    hmm tak jsem se nechal obrat o vse co jsem mel, 1ex a 80c ... smejd mi misto starforge dal voidforge :-/ kdyby nekdo mel 2ex nebo starforge platim v d3 ( nevim teda cim :D ) wowku nebo rekneme 200,- ? :)

chjo, jsem z toho smutnej, vim ze to k tomu patri, ale mohli by treba aspon vymyslet nejaky potvrzeni, ze pujde trade opravdu jen ten item co chci :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tuhle ligu jsem se zase posunul v crafteni o dost, je fascinujici jak se da porad jit dal, i kdyz clovek hraje roky

svou starou chestu jsem prodal za 25ex, a ukraftil jsem si ted tohle, ale bohuzel posledni slam nevysel, tak budu craftit dal... skoda, ze nejde mit lepsi base, jsem se sice vcera chvili radoval jak jsem ted nasel aura encounter v zone +3 items, ale to se bohuzel vztahuje jen na drop, nikoliv na veci z truhel, takze lepsi nez ilv83 proste nejde asi ziskat

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Neni to bug, ale je to malo pravdepobny, uz jsem se potkal se vsema variantama, ktery jsou fakticky mozny. Obcas je fakt nutny to objet cely dokola a jedna z nich to proste bude :)

Jediny pripad, kdy tam cesta nevedla byla kdyz vypustili tul ligu a bugy tam jeste byly. ALe od ty doby ani jednou.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: Já taky. Imho je to fakt nějakej bug.
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: jsem myslel, že 2 nemůžou bejt nikdy. Dík

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: neni uplne presne pravidlo, muzou bejt i 4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: to mi prijde nejaky bugly, uz jen proto, ze tam proste neni misto, jak by tam mohla vest cesta, ty mesta jsou vedle sebe. Tj. vede tam cesta z jednoho z tech azurit nodu napravo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: tyjo, to je fakt divný.
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: né no

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam