• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: jsem myslel, že 2 nemůžou bejt nikdy. Dík

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: neni uplne presne pravidlo, muzou bejt i 4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: to mi prijde nejaky bugly, uz jen proto, ze tam proste neni misto, jak by tam mohla vest cesta, ty mesta jsou vedle sebe. Tj. vede tam cesta z jednoho z tech azurit nodu napravo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: tyjo, to je fakt divný.
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: né no

GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: A nevede tam cesta třeba doleva?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pravidlo je takový, že z tý nody může být buď jedna, nebo 3 cesty - ne 2. Tam, kde jsou 2 by měla být zeď, která se odpálí a jede se na tajnou nodu. Dělal jsem to mockrát a mělo by to být tady. Jenže prostě není. Na týhle nodě je jen jedna nudle dolů a druhá nahoru. Zkusil jsem i několikrát novou instanci a nic
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    WASQ: prej, podle internetů, neb já to nezkoušel, bys měl někde najít zeď, kterou když zničíš, otevře se pak nová cesta pro vozík. a může být asi kdekoliv kolem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: tohel sem taky nepochopil... nikdy se mi nepodarilo dostat se k temhle samostatnejm nodum.. nenasel sem nikdy cestu
    WASQ
    WASQ --- ---
    Průlez by měl začínat tam, kde stojim, že? Ale cestu ke zdi tady nemám

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: i kdyz rano jsem teda trpel, chybi mi 3 patra, a vyjel jsem celej zasobnik sulfitu jen abych se posunul vodorovne asi o 5 encounteru, a nasel misto, kde muzu mit aspon teoretickou sanci prorazit smerem dolu (bo azurit 3 ani harbingeri to fakt nejsou)...

EXI: to byla teda rychlost od toho zverejneni, ani jsem to nestihnul zneuzit... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to je sice pravda, ale jsem zase vytrvalej, uz jen 20 pater! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako ja jsem ted kolem 550 v dole, a ani na deset pokusu se mi nepodarilo projit pres Harbinger encounter, nakonec jsem to vzdal a radsi to objedu... :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Na první pokus jsem měl klasicky zapito všechno a stejně mě poslal. To je prostě zakončení příjemnýho expení. Nula k nule dneska :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: zacal bych tim, ze nez k tomu pujdes, tak vypijes anti curse lahev :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pánové, tady je důvod, proč prostě nikdy nenaexpim tuhle ligu. Můžu to vklidu táhnout do půlky levlu a pak potkám tohle :)

2020.01.16-01.25 - Streamable
    https://streamable.com/qonjj
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: btw nejde "nemit Niko daily mapu", protoze uz druhou ligu si daily muzes davat na jaky mape sam chces... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    Little trick to recover from a -1lvl on empower/enlighten/enhance corruption : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/eozs0f/little_trick_to_recover_from_a_1lvl_on/
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: Toto můžu s klidem potvrdit, nedostatkem map rozhodně netrpím :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja ted hraju treti ligu a jsem v tom prad stejne ztracenej :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam