• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja zacal s marauderem, a kdyz mi padl prvni uniq se socketem, tak jsem rozjel druhej char. pred farmenim jsem dal lvl 6 a ziskal 5 large flasek na hp (viz. tenhle navod).

no a vcera jsem na asi 10 jews a asi 150 fuse linknul geofri's chest, takze ze 4l rovnou na 6 :] navic jsem capnul resisty a nasel posledni trial. na lvl 84 :] luck jako prase
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super nostalgie

Forum - Announcements - Celebrating Seven Years Since Open Beta - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2759411
    WASQ
    WASQ --- ---
    Musim teda měnit armor na Carcase, protože normálně jedu Shav. Trošku pruda, ale co už
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: Já hraju Bane / ED, ale koukal jsem na nějaký video, kde týpek farmí 2x legion mapy s gilded scarabem, tak testuju, jestli to fakt sype. Zatím mi teda nepřijde, ale jak se celá ta horda rozsype na jeden spell (vlastně dva) je fakt dobrý :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: Taky jsem to minul, když jsem hrál ED a pak jsem si ten support přečetl a docela jsem koukal :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: Paráda, tohle by šlo! Dík :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: Intensify support.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Poraďte jak mám zvětšit range contagion? Potřebuju, aby to sfouklo celej legion. Mám inc aoe gem, dying sun a carcase. Je ještě nějakej gem? takhle se mi to občas zadrhne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: zacinat s witch asi nebylo nejchytrejsi co? :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobry, jsem v Gucci lize, stacilo chvili cihat nez se uvolni misto :-))
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: nojo, tu jsem vlastne jednou dropnul :) vypada ze je to jen z gamblera a ze stacked deck https://pathofexile.gamepedia.com/Divine_Justice
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KU_RE: to je subjektivni pozorovani lidi z popredi ladderu - tj. nemaji to vsichni, jen streameri... :-)

EXI: jsem tuhle ligu dostal nekolik uniq s enchantem... myslim ze to je z te divination karty jak je 1/1 na enchant helmu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Já jsem se třeba díky ssf v tý hře fakt hodně zlepšil, donutilo mě to právě dost přemejšlet nad buildama, naučit se nějak craftit a tak.

Ostatně Shapera jsem dal právě na ssf a byl to dost rewarding pocit :)
    EXI
    EXI --- ---
    KU_RE: je to hlavne o tom, co te bavi. klasicky si vyberes build, nafarmis currency a nakoupis equip. na ssf rozjedes nejdriv build, ktery neni zavisly na vybave a pak uz dalsi vyvoj urcuji prave dropy. musis byt kreativni s tim co mas, a to je pro me ta prava zabava. zadny kopirovani op buildu podle navodu. pekne si vychytavam vlastni buildy, a ze nedam toho nejhustsiho end game bosse me vubec netrapi. takze i pro nektere casual hrace to muze byt vetsi zabava, stejne jako nekdo hraje jen hc
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    EXI: makes sense. takze pro casual hrace absolutne zadnej duvod to hrat na SSF, z grindu se akorat stava mnohem vetsi grind..
    EXI
    EXI --- ---
    KU_RE: neni, uz jen z toho duvodu, ze kdykoliv muzes prejit na normalni ligu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KU_RE: Neměl by být.
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    EVILMIND: a to je jen tvoje subjektivni pozorovani, nebo je v SSF upravenej nejak drop, aby to bylo vic friendly?
    EXI
    EXI --- ---
    Metamorfove dropujou hodne uniqu, takze gucci liga se k nim paradne hodi (+ancient orby jsou fajn). Ale s enchantem nepocitam (morfove dropujou jen rare enchanty navic), ale kdyby se nejakej dobrej povedl, tak rozjedu snad dalsi char jeste. Jen HPcek mam teda malo, na lvl 82 3.7k :D A jedu stale na 4L. Takze pokud najdu posledni dva trialy, taxe do uberlabu moc nepohrnu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Sakra skoda ze jsem si toho nevsimnul, by byla sranda... :-) Kazdopadne to je desny jak tam kazdymu napadalo presne co potrebuje, to me vzdycky na ssf ligach depta, ze tam vsichni maji lepsi equip nez ja a jeste spravny enchanty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam