• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: na tohle je super poe.ninja, najdes si tam presne co lidi hrajou :-) treba tenhle je s Icicle Mine v 6800+ patre

https://poe.ninja/...r/sangwon0223/%ED%8F%89%EC%96%91%EB%A9%B4%EC%98%A5?i=1&search=sort%3Ddepth-solo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: fakt? tak to asi jedu spatnyho minera, nebo sem fakt levej :-D me prijde, ze dostavam silenej kotel uz nekde ve 150 :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: ja mam pocit, ze naopak mineri jsou ty, jak litaj nekolik tisic pater hlubuko :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hosi poradte nejakou delvovaci bestii, miner na delve neni nic moc, tak bych rad postavil nejakyho altika ciste na delve. diky
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Myslím, že co se týče zábavných videí a potřeby streamerů gamblovat, tak ty rukavice jsou naprosto příkladná ukázka kvalitního designu. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja rukavice bricknul nejpozdeji na treti vaal pokazdy, mel jsem jich asi deset tuhle ligu. Ale koukal jsem na Emypriana, a ten tam proste napali treba 10 vaalu, GG staty, ale prazi to tam dal protoze chce jeste navic vsechny sockety white... :-) Nakonec teda bricknul celej tab, ale jako nechapu i tak, jakou mam smulu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    SKUNK23: jo ty jsou k tomu určený! :))
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WASQ: Ja sel vcera podruhe na Sejruse, coz je fight co me fakt nebavi, ale dal jsem ho tak mam radost. Necekane dropli rukavice...a na 5 vaal orb sem je spalil :-))
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem šel Uber Eldera (což je fight, co mě fakt baví) a dropnul mi Voidfletcher. Nevysrabil jsem a vaalnul ho. Dostal Point Blank. GG! :)))
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nemáte někdo plz awak chain support. Rád bych testnul, jestli bude lepší, než awak fork. 8ex na něj nemám :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: ztocha tradingu a flipovani :) Na brze muzes vydelat cokoliv, kdyz na to jdes dobre a mas stesti
    JORDI
    JORDI --- ---
    Twitch diváci co skončili ligu
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kde sakra vzal 7200 ex?!?! :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem rano koukal na nasem gildovnim chatu, ze prej Empyrian vydelal 2500 ex na headhunterech
    mno... tak jelikoz mel na zacatku 7200 ex, tak bych tomu asi uplne zisk nerikal :-)) ale kazdopadne pekny jak ovlivnil tu krivku prodeje

[PoE] Stream Highlights #332 - Vaaling 72 Headhunter (i84+)
    https://www.youtube.com/watch?v=Pm64Owg201w
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No to ja tradicne dal 13 levelu na blood aquaductu, ehm... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: A ja ten chest hledam od zacatku ligy ;)
    Grats to je super, kdyz to pekne jede.

A mate k dispozici jewely za quest reward!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jo, ted jedu maraudera, nejlip se s nim campi nez ti padne prvni uniq, ale zatim mi nepadlo nic co by bylo nejakej build enabler, takze ho asi pojedu dal proste, uvidime co bude. Aspon vyzkousim nejaky melee skilly... :)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: ja zacal s marauderem, a kdyz mi padl prvni uniq se socketem, tak jsem rozjel druhej char. pred farmenim jsem dal lvl 6 a ziskal 5 large flasek na hp (viz. tenhle navod).

no a vcera jsem na asi 10 jews a asi 150 fuse linknul geofri's chest, takze ze 4l rovnou na 6 :] navic jsem capnul resisty a nasel posledni trial. na lvl 84 :] luck jako prase
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super nostalgie

Forum - Announcements - Celebrating Seven Years Since Open Beta - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2759411
    WASQ
    WASQ --- ---
    Musim teda měnit armor na Carcase, protože normálně jedu Shav. Trošku pruda, ale co už
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: Já hraju Bane / ED, ale koukal jsem na nějaký video, kde týpek farmí 2x legion mapy s gilded scarabem, tak testuju, jestli to fakt sype. Zatím mi teda nepřijde, ale jak se celá ta horda rozsype na jeden spell (vlastně dva) je fakt dobrý :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam