• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: jaha, ja sem fakt levas, ja vetsinou delve vyuzivam na farmeni map, takze moc hluboko nelezu... a kdyz vidim ty 7k+ mentaly, tak si rikam, ze 2k prece nemuze bejt zase tak moc :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: to potrebujes guildu aby te zasobovala sulphitem.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: 2k je kurva hluboko :D Budes rad za 600 nebo kolik je zrovna challenge :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    to sou nejaky psycho buildy tyjo :-D polovinu itemu ani neznam :-D to je na me zatim moc vysoka divci... svyho minera asi menit nechci, jedu ball lightning a to me bavi na mapeni a bossing a druhyho minera asi ne. Rozhodne nemam ambice jezdit tyhle hloubky, takze spis neco fun, co udela aspon 2k :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a kdyz si to setridis jen podle delve, tak je videt, ze vsichni nejlepsi hrajou bud Icicle Mine, nebo Ice Shot
    https://poe.ninja/challenge/builds?sort=depth-solo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: na tohle je super poe.ninja, najdes si tam presne co lidi hrajou :-) treba tenhle je s Icicle Mine v 6800+ patre

https://poe.ninja/...r/sangwon0223/%ED%8F%89%EC%96%91%EB%A9%B4%EC%98%A5?i=1&search=sort%3Ddepth-solo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    pro me proste delve neni, nechapu proc, ale proste umiram instantne na ani nevim co... vim, ze nejsem zrovna extra tanky, ale tohle je divny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: fakt? tak to asi jedu spatnyho minera, nebo sem fakt levej :-D me prijde, ze dostavam silenej kotel uz nekde ve 150 :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: ja mam pocit, ze naopak mineri jsou ty, jak litaj nekolik tisic pater hlubuko :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hosi poradte nejakou delvovaci bestii, miner na delve neni nic moc, tak bych rad postavil nejakyho altika ciste na delve. diky
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Myslím, že co se týče zábavných videí a potřeby streamerů gamblovat, tak ty rukavice jsou naprosto příkladná ukázka kvalitního designu. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja rukavice bricknul nejpozdeji na treti vaal pokazdy, mel jsem jich asi deset tuhle ligu. Ale koukal jsem na Emypriana, a ten tam proste napali treba 10 vaalu, GG staty, ale prazi to tam dal protoze chce jeste navic vsechny sockety white... :-) Nakonec teda bricknul celej tab, ale jako nechapu i tak, jakou mam smulu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    SKUNK23: jo ty jsou k tomu určený! :))
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WASQ: Ja sel vcera podruhe na Sejruse, coz je fight co me fakt nebavi, ale dal jsem ho tak mam radost. Necekane dropli rukavice...a na 5 vaal orb sem je spalil :-))
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem šel Uber Eldera (což je fight, co mě fakt baví) a dropnul mi Voidfletcher. Nevysrabil jsem a vaalnul ho. Dostal Point Blank. GG! :)))
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nemáte někdo plz awak chain support. Rád bych testnul, jestli bude lepší, než awak fork. 8ex na něj nemám :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: ztocha tradingu a flipovani :) Na brze muzes vydelat cokoliv, kdyz na to jdes dobre a mas stesti
    JORDI
    JORDI --- ---
    Twitch diváci co skončili ligu
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kde sakra vzal 7200 ex?!?! :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem rano koukal na nasem gildovnim chatu, ze prej Empyrian vydelal 2500 ex na headhunterech
    mno... tak jelikoz mel na zacatku 7200 ex, tak bych tomu asi uplne zisk nerikal :-)) ale kazdopadne pekny jak ovlivnil tu krivku prodeje

[PoE] Stream Highlights #332 - Vaaling 72 Headhunter (i84+)
    https://www.youtube.com/watch?v=Pm64Owg201w
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam