• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND:
    MRORANGE: nicméně proč pomeranč zůstává záhadou :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: LOL, ale on by zase anglicky mluvící moc nevěděl to to je. Takže kdysi jsem to takhle začal používat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jezis, az ted mi diky tomu ze jsi to poslal pod svym jmenem i na FB doslo, kdo jsi, to je zaludnej nick :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MRORANGE:
    EVILMIND:

ja uz si to nekdy pred par ligama hodil nahoru ty special taby (currency, karty, legendaky atd)srovnal, takze to mam ve std nahore, akorat sem si tam ted posunul delve tab, kterej sem tam nemel, z toho sem vychazel ze to staci :) jestli jste to nemeli, tak jasna vec :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: tak naštěstí je to ta mírnější varianta

[–]Bex_GGG

[+7]Community Director & Producer[S] 53 points 8 hours ago
    Gem Level 21 - 78
    Gem Level 22 - 80
    Then +1 Spectre Level per gem for gem levels 23+
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: prave musel, protoze ja sice uz x lig mam porad stejne pojmenovany taby ve stejnym poradi, akorat ty uplne puvodni, co se drzej zapisovatelny na standardu, to nejsou, to jsem v tom mel jeste bordel... :-) Ty mam ve stavu 15 lig dozadu, takze jsem je musel ted prejmenovat prave aby se mi ty stary nesmysly nenakopirovaly do novy ligy. A treba specialni taby jsem mel proste nekde mimo a nijak nepojmenovany.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CRACKY_: Musíš to rovnat, protože pokud máš kvanta tabů a všechny utility jsou na konci, protože si je koupil člověk jako poslední, tak minimálně u nich ano. Plus pokud chceš rovnou pojmenovávat a mít to ucelený, tak já to taky tak udělám, jinak se v tom nevyznám mezi tím bordelem.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT:
    ORBIT:
    Už jsem a to koukal a četl jsem odpovědi Bex na různé dotazy a akorát s tím sem jdu, mělo by to fungovat následujícím způsobem.
    V "nadřazené" (std-league std, HC-league HC, ssf-league ssf a ssfHC- league ssfHC) ligy si hráč nastaví pořadí, barevnost a názvy jednotlivých tabů a toto se následně bude kopírovat do ligy, v jaké bude vznikat charakter.
    - Všechny taby jsou automaticky private, takže na public pro trade se musí nastavit.
    - Remove only na to nemají vliv, nezohledňují se.
    - Pokud chce člověk založit privátní ligu, musí nejdřív založit char v nadřazené lize v rámci dané ligy, takže podobně jako výše například std delirium- privátní liga std delirium a char v std deliriu jde obratem smazat.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND: rovnat si nic nemusel, oni berou jenom base taby nikoliv ty read only :) ale jako zasi si zvladnul neco co planuju uz pet let, ale k cemu sem se porad jeste nikdy nedokopal :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak nakonec me to heclo a srovnal jsem to :-) mam asi 700 tabu, ale nastesti diky tomu, ze right click posila dopredu, tak jsem vytahnul vsechny co nejsou read only dopredu, a uz to mam hezky srovnany a prejmenovany, doufam to bude fungovat!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Jen zminka na redeitu, nic vic, ale nekdo to casem vysvetli jak presne to funguje.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: Jo ale jak to bude fungovat? Jaký linky atd? Času asi bude dost ;D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Level 20 gemy:
    Forum - Announcements - Path of Exile: Delirium Gem Information - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2784707
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jde si pojmenovat taby na standartu, resp nadrazene lize a to se zkopiruje do nove ligy. Takze s trochou stesti v nove lize bude mene prace :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: S tim co ukazuje za dps bude hodne prostoru na def :D 10M dps neni potreba zdaleka vsude a to je bez gearu. Jsem zvedavy, jak to bude vypadat v realu, rozhodne to zkusim a mozna i na start :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dmg je miniaturni, ale ted jsem to zkusil na Minotaurovi (s velice improvizovanym gearem, co jsem nahodne vytahal ze svych read only tabu), a sice jsem ho daval asi minutu, ale celou dobu jsem se mu smal do ksichtu... jo do toho pujdu, to ma potencial :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    kolik to ma shaper dps ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: chci rad Reckoning tuhle ligu, tak si to zkousim na standardu jak to bude vypadat, a to vypada dost HC viable pro tebe presne - hlavne je tezsi umrit afk apod... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam