• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: reconing myslis ten ul netl stit s upradem?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jo, ja jel hoag guarda minulou ligu dokud me to neprestalo bavit. leveleni je super easy ale jak ted zkryplili managuarda tak to chce alternativni reseni. ja myslim ze to pujde na zacatek :D a mezitim nekdo vymysli ty animate weapky na vymazavani vicemene vseho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tohle asi budu expit, nez se dostanu k tem vecem pro reckoning (bez league specific uniqu to nefunguje a neco budou stat), tak doufam se mi to moc nezalibi... Jsem to nehral jeste, ale prej te ten crawler protahne aktama hodne lehce.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hm, nebo max blok hoa? jako dps to nema uplne t1 dps, jen 1M shaper dps ale zas s tim tankem by se tam dalo asi stat delsi dobu?

https://poe.ninja/challengehc/builds/char/Tatcha/MyPainIsYour
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Nedá, neřeším, nemám proč :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele jak vubec resite taby mimo ligu? da se to nejak jednoduse vycistit? ja se tam podival a mam tam silenej bordel ze vsech lig a mam tam duplikovany taby
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: ten novej zig zag skill mi prijde zajimavej, otazka jaky to bude v realny hre :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER:
    ORBIT:
    Hodně se jel Kinetic Blast s Piscator´s. Ale pak "nerfli" kinetic blast že upravili rozložení a overlaping i těch malých detonací co se mohli před tím i překrývat a od té doby se imho wandeři moc nehrajou. Nebo minimálně nejsou zdaleka tak v kurzu. Ten kinetic blast byl clearspeed meta, kterou pak tak trochu přešla v tornadoshot a teď v ice shot.
    Takže spíš čekám nějaký nový varianty, respektive nový buildy...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já jsem wandkám nikdy nevěřil, takže neporadím. Cosi jsem zkoušel před pár lety ale byl to děsivej fail a to byla dobra crown of eyes atd..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: tak to se pomeranč pořád hodí, některý nejsou ani tak moc svraštělý :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Nevím jestli úplně slibovali boostnutí wanderů, imho ne (zvlášť v podobě deadeye například). Ale spíš jejich obecné použití a variabilitu. Něco málo je na gemech, cca 10% z base dmg wandky na kinetic blastu a power siphonu a něco udělá The Wandslinger cluster north of the Witch ... and causes increases and reductions to Spell Damage to apply to Attacks while wielding a Wand. Plus je to ale imho hodně cílený na kinetic bolt a spíš nějaké kombinace třeba se spellslingerem. Což je asi bude můj starter...
    EXI
    EXI --- ---
    tsive ted jsem si nahral do pobu svuj 3.9 bleed gladiator build a po upgradu na 3.10 ma o 37% nizsi bleed dps, pritom strom je uplne stejnej. nevite nekdo cim to muze byt?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zasadni zmena v hiedoutech, snizili cenu, tak treba budu moct uplacirovat svuj favour :D
    Mam tu nashromazdeno 166 613 587 favour :D To je kurva hodne :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Protože kdysi byla doba, kdy jsem měl zrzavý afro. Dneska když bych šel k holiči, tak možná jen pro extra leštění :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    jinak teda co se starter buildu tyce jedu zase summonera (stejne jako posledni tri ligy), pocitam, ze to bude zase easy grind t1-t15 a pak reroll na nejakej meta build
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND:
    MRORANGE: nicméně proč pomeranč zůstává záhadou :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: LOL, ale on by zase anglicky mluvící moc nevěděl to to je. Takže kdysi jsem to takhle začal používat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jezis, az ted mi diky tomu ze jsi to poslal pod svym jmenem i na FB doslo, kdo jsi, to je zaludnej nick :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MRORANGE:
    EVILMIND:

ja uz si to nekdy pred par ligama hodil nahoru ty special taby (currency, karty, legendaky atd)srovnal, takze to mam ve std nahore, akorat sem si tam ted posunul delve tab, kterej sem tam nemel, z toho sem vychazel ze to staci :) jestli jste to nemeli, tak jasna vec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam