• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Jen na to koukni ještě před startem, jsou tam nějaký klávesový zkratky co jsem vypínal/přehazoval protože mi nevyhovovaly a už jsem to používal ve hře. Plus si vypni přibližování kolečkem (ve hře) má pak tendenci to lítat při rolování stashtabů.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    drama :-)

The bug GGG didn't want you to know existed: Part II : pathofexile
    https://www.reddit.com/..._know_existed_part_ii/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Když jsem dojížděl challenge používal jsem tohle a imho dobrý.
    GitHub - Kyusung4698/PoE-Overlay: An Overlay for Path of Exile. Built with Electron and Angular.
    https://github.com/Kyusung4698/PoE-Overlay
    GURBON
    GURBON --- ---
    Neni uz nahodou nejaka inteligentni nahrada za cim dal blbjeji fungujici trade macro?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    rozsireni do chromu pro oficialni trade... zkousim ted a vypada to jako pecka, uz asi nebudu muset mit tolik tabu :-)

A better trading experience [Chrome extension] : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/fhfkng/a_better_trading_experience_chrome_extension/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: jo. Zkousel jsem to dneska asi hodinu s tim hrat, a je to pekny, ale nemel jsem jako uplne pocit, ze reckoning je muj hlavni zdroj dmg, porad jsem daval dost i tim cyclonem, tak nevim no. Je to tim lepsi cim vic cilu je kolem, tak si rikam mozna na tu delirium mlhu by to mohlo bejt pekny, ale na druhou stranu zase bosse fakt pizlas, zvlaste ty, co si nemuzes uplne dovolit nechat se hitovat. Shapera jsem treba vubec nedal, zkousel jsem blokovat jeho slam experimentalne a ani jednou jsem nebloknul... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: jo ja jsem to nejak poskladal na 10k ES ale to mi prijde malo bez nejake dalsi obrany. i kdyz.. nejlepsi obrana je utok, na SC bych nevahal to bude mazat deliria i jen s rare.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ted by to chtelo skipnout jen tech 24 hodin :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Hele podle toho co jsem zatim videl to je jistota :D
    jediny co nevim jak je nejak spolehlive castit, aby clovek porad nedrzel tlacitko.
    Ten pocet 14 minionu je desne malej..

Jet je jako poison build me kdysi desne bavilo :) Ale ted na to neni ta spravna liga.
    Phys, impale a sesrotujou snad vsechno.
    Dokonce maji v popisu i maly bnus kdyz je castit z bladefalu apod.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: reconing myslis ten ul netl stit s upradem?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jo, ja jel hoag guarda minulou ligu dokud me to neprestalo bavit. leveleni je super easy ale jak ted zkryplili managuarda tak to chce alternativni reseni. ja myslim ze to pujde na zacatek :D a mezitim nekdo vymysli ty animate weapky na vymazavani vicemene vseho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tohle asi budu expit, nez se dostanu k tem vecem pro reckoning (bez league specific uniqu to nefunguje a neco budou stat), tak doufam se mi to moc nezalibi... Jsem to nehral jeste, ale prej te ten crawler protahne aktama hodne lehce.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hm, nebo max blok hoa? jako dps to nema uplne t1 dps, jen 1M shaper dps ale zas s tim tankem by se tam dalo asi stat delsi dobu?

https://poe.ninja/challengehc/builds/char/Tatcha/MyPainIsYour
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Nedá, neřeším, nemám proč :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele jak vubec resite taby mimo ligu? da se to nejak jednoduse vycistit? ja se tam podival a mam tam silenej bordel ze vsech lig a mam tam duplikovany taby
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: ten novej zig zag skill mi prijde zajimavej, otazka jaky to bude v realny hre :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam