• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Umisťuješ tam jewel, kterej má nějaký vlastnosti, imho sám staty nedává...
    GURBON
    GURBON --- ---
    jeste jeden dotaz: ten nod na kterej davam cluster se pocita za malej toho novyho? nebo za nic?
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: ! Dik !
    No je to celkem husty, chce to vytezit nez to "vybalancujou" :)
    Jen ty cesty k tomu jsou priserne slaby, ale evidentne uz ocekavali, ze to bude OP.
    Rozhodne se tesim na build s kazdou zbrani jinou, to za 5 let nedavalo smysl, az ted.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: https://poedb.tw/us/skilltree.php?n=Quick_and_Deadly

poedb to ma dost dobre zmaknuty.

jako az se liga trosku rozjede a budou op veci tak si dokazu predstavit jen pobrat par hp nodu a vyrazit rovnou ke kraji na muj vlastni strom. je to desne OP.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Uz tem clusterum prichazim na chut, jedinej problem je ze ted potrebuju medium kterej neexistuje :D Chapu spravne, ze ty vetsi nody jsou rezervovany jen pro urcity velikosti clusteru pokud to neni zcorupteny? Mam plan vytezit Quick and Deadly ale idealne ho chci na medium clusteru.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: pouzivam normalne
    PoEDB: Exile Chronicles
    https://poedb.tw/us/skilltree.php?cn=Cluster+Jewel
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: husta player base. GG for GGG
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Je zajimavy, ze ty udajny on death efekty mi s max blockem vubec nic nedelaji, kdyby o nich ostatni nemluvili porad nevedel bych, ze tam nejaky jsou. Pritom na tenhle druh dmg by block fungovat nemel, ne?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Development Manifesto - Development Manifesto: Delirium Improvements - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2791689

Summary/TLDR

Monster Damage: Nerfing on a case by case basis, adjusting on-death effects and improving visuals.
    Rewards: Monsters deeper in the mist will count more for progress on the encounter reward bar.
    On-hit Debuffs: Substantially reduced duration.
    On-death effects: Investigating pack-based mods instead of individual, balancing to be in line with this. Improving telegraphing.
    Past Content in Delirium: Adding time to the Delirium encounter when interacting with these past encounters.
    Item Drop Vacuuming: No, sorry!
    Depth Meter: Investigating a way to do this.
    Performance: Yes, is being investigated but we're not sure yet what is causing the recent regression.
    Visibility: Yes, we're working on improving this.
    Make End Delirium Button Bindable: Yes!
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hele tedka riply servery. na washingtonu je queue 9k, ale na texasu je queue 250k :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: me dneska pad kaom a doktor. :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak ale musim rict ze takovou kliku jako mam tuhle ligu jsem jeste nezazil. Jen dnes od 6ti do ted mi padly 3ex a soultaker :D Treti den ligy beham v 6L carcassu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Taky mi to pokračuje. Dneska to zkusil týpek tak, že přepsal cenu tý věci přímo ve zprávě. :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: se s tema curakama nekde roztrh pytel. Se mi typek snazil prodat 4+2L misto 6L a jeste delal blbyho :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo, ted jsem zjistil, ze neni dobry si kupovat ten co ma hodne nodu, to totiz nechces :-) treba minimalne ty na HP mi prijdou univerzalne dobry, snazim se ale poskladat neco unikatniho co mi umozni treba nejet nekam dal ve stromu - napriklad charge generuju 5% chance on kill, ale v clusterech je moznost generovat je jako 20% on block (lepsi a i na bosse), nebo dokonce while channelling (vsude easy)
    myslim je v tom slusnej potencial
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: ja jedu zatim jeden na miniony a je to pecka, dalsich 20% impale, hromada minion dmg a dalsi utility, jeste si s tim budu hrat jestli nevymyslim jeste lesi kombo a pripadne i vetveni.
    A taky jewel s mensim mnozstvim manlych nodu .)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: ja se chystám. Pro hoag to bude maso
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jedete nekdo ty cluster jewely? At to studuju jak to studuju, nemam pocit ze by to prinaselo neco prevratne dobryho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam