• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    EXI: rukavice...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: drzak na zkumavku do hideoutu :-( tradicne
    KOKES
    KOKES --- ---
    EXI: ja to nemam free, je to za 30 bodu..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: Dik, belt project character
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    EXI: pecka diky ja dostal scientist hood :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: pecka diky, ja dostal kridla :-) project wings
    EXI
    EXI --- ---
    je free box
    Forum - Announcements - Get Your Free Thaumaturgy Mystery Box! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2804837
    ja vyfasoval psa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tuhle ligu jsem na vlně prostě, nejdřív jsem koupil minus mana cost chestu za 11ex, kterou jsem umyslne vybral s malo statama, abych ji mohl beastcraftem splitnout, a nahrabat si masivne. Akorat jsem bohuzel nevedel, ze split nefunguje na itemy s influenci... Tak jsem nasrane zasouloval tu 3ex beastu, ze ji teda prodam a budu tu chestu nosti, a kdyz uz jsem byl v bestiary, tak jsem jeste projel par uniqu, nekdo na me mluvil u toho, a lidi chteli neco koupit, tak jsem ty uniqy prodal do vendora rychle.
    A tu chestu omylem taky, za divine.
    Jesteze to nestreamuju, byl u GFL byl jako uvodni scena... :-)

Nastesti mi pres noc napadalo asi za 20ex dropu, tak si holt koupim jinou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: brainstormovali jsme u toho dneska kdyz jsem sel znova, a ono je to zrejme tak, ze tam jsou ty dva ruzny bossove, a kazdeho mas jednou. Spawnovat muze pravdepodobne v druhe pulce (dneska jsem prvniho mel v 11. vlne a skoro jsem si ho nevsimnul jak jsem ho prejel), takze ta challenge, ze musis dat oba bosse v jedne vlne, bude jako docela hardcore...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já jsem to dneska dal taky a neměl jsem v poslední vlně bosse :/
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: dík
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jeste mi nepadla zatim abych ji zkusil, ale nejvetsi problem mam s degen dmg, a tam mam pocit to jako nebude lepsi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: dneska uz jsem to dal, po nerfu ma jen pul hp boss v posledni vlne, ale i tak jsem asi trikrat zarakvil na nem.

Kazdopadne po dukladnem prostudovani challengi bude asi nejvic hardcore dat shaper guardiana na max delirium... :-) Zkusim Hydru, ta mi pripada ze by mohla bejt nejhodnejsi, nebo mozna Phoenixe, ten sice ma nejvic hp a nejvetsi dmg, ale zaroven je nejsnadnejsi se mu vyhnout.
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: pokud mas curse limit 1, tak ti blasphemy zrusi ten assasins mark
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: mozna jsem jenom jednoduzsi ale jestli chces odpoved tak bys to mel trochu rozepsat...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak jsem dneska konečně šel simalucrum a za mě je to asi nejzábavnější kus PoE, co jsem hrál za fakt dlouhou dobu! :)

Zabil mě boss v 18. vlně, ale vzhledem k tomu, že jsem to šel s 5linkem věřím, že to příště bude lepší. :(
    WASQ
    WASQ --- ---
    Dotaz. Když budu mít blasphemy + temp chains, ale do toho chci mít (na těžší monstra) stormbrand + assassins mark + culling strike. V jakém pořadí to bude fungovat?
    GURBON
    GURBON --- ---
    SUNBEAM: Tradicni nerf, na HC uz asi pochcipal dostatek lidi :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - What We're Working On - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2797474
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak Sirus na awaken 4 docela v pohode, ale je teda naspeedovanej uplne maximalne, a myslim jsem to dal hlavne proto, ze max blok je proste kral... :-)

Pak jsem teda zkusil tu novou zonu delirium 20x vlna, a absolutne netusim, jak dat toho bosse v posledni vlne, ma mrte ES, a kdykoliv jsem mu je upizlal na pulku treba, tak se instantne healne do full zase, plus celou dobu jede nejaky mechaniky co me instanti kdyz nebloknu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: "Porad to na muj vkus stalo trochu moc bodu" :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: proc? kdyz mas curse on hit tak jsou i s jednou cursou vsichni intimidated (tj. dostavaji o 10 procent dmg vic, neni to increase ani more, je to fakt 1.1* dmg, teda doufam :-) ), stejne tak to druhy proste mas automaticky na vsechno culling, aniz bys to musel resit tim ze ho davas totemu nebo summonu apod. Obecne se mi tam vic libi takovyhle utility nody, nez ciste jen zivoty, dmg apod.
    Jinak ten unikatni cluster medium muze mit libovolnou kombinaci tri, bez ohledu na typ, tam je mozne cihat na BIS item... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: to bych ty cursy musel mit aspon 2-3 aby mi to davalo smysl
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja uz jedu Quick&Deadly s https://pathofexile.gamepedia.com/Rigwald%27s_Command a https://pathofexile.gamepedia.com/Rigwald%27s_Savagery a je to docela mocny :) Jeste to bude chtit poladit, ale uz ted jsem z toho na vetvi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja dneska zakomponoval do buildu medium co dava
    - Master of Fear (cursed enemies are intimidated)
    - Wish for Death (culling against cursed enemies)

Mi prijde je super pro kazdej melee build co neni slayer... :-) Porad to na muj vkus stalo trochu moc bodu, ale je to jako pekny QoL, a i ta dmg myslim sice na tooltipech klesla, ale realne jsem si polepsil, doufam.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Umisťuješ tam jewel, kterej má nějaký vlastnosti, imho sám staty nedává...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam