• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    EXI: to zname, jako vorci calculator... rekne ze to bude za 150 chromu a ja to delam za 500 :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: bavi me to hrozne :-) i se vyplati kupovat ty klice po 70c, protoze v podstate vzdycky dostanes vic lootu. Ty bossove spawnujou nahodne od 10. vlny, takze kdyz mas stesti, klidne dostanes Kosise treba na 12. kde je easy, a na konci zadne bosse nemas. Akorat mam trochu problem s tim, ze jak tam pribejvaji ty pocty odmen, tak se snizujou levely, co muzes dosahnout v odmenach, protoze pocet monster zustava stejnej, takze nejlepsi je natocit si neco co ma hodnotu v tech prvnich vlnach.

LIQUIDFREAK: kdyz nasbiras 300 tech splinteru fialovejch, tak to muzes vymenit za klic do Simulacra.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: Ja to jeste nebyl v zivote, po pravde ani nevim jak :) Ale vypada to masakralne
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pánové, co Simulacrum? Content, co mě fakt baví! Ne že by to nějak sypalo, nemám nic moc equip, takže to nedám do konce, ale fakt sranda.
    Poslední run konec tady - Kosis + inc AoE = díkyčau :)
    EXI
    EXI --- ---
    novej uzasnej tool, ktery odhadne naklady na crafteni
    Craft of Exile
    http://www.craftofexile.com/en/

priklad pro helmu s +2 minions a t2+ maximum life, odhad 155 chaos :)
    EXI
    EXI --- ---
    diky tomuhle postu mi ted bezi poe plynule, nepouzivam ten program, ale nasledujici postup (je to v komentarich):

1. control panel -> power options, u vybraneho planu kliknu na "change plan settings" -> "change advanced power settings"
    2. najdu "processor power management" a u "maximum processor state" zmenim hodnotu na 90%
    3. spustim poe, otevru windows task maganer (ctrl+shift+esc), najdu v seznamu procesu "pathofexile_x64.exe" -> prave tlacitko, "set affinity..." a odskrtnu posledni CPU (toto lze delat automaticky pomoci programu "process laso")

https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/fo1izh/lags_in_310_fix_unordinary_method/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: drzak na zkumavku do hideoutu :-( tradicne
    KOKES
    KOKES --- ---
    GURBON: aha, ja to otviral ve hre, ale ve shopu:-) diky.
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOKES: je to free, musis otevrit shop ve hre, pak se objevi v mikrotransakcich

weapon effect :/
    KOKES
    KOKES --- ---
    EXI: ja to nemam free, je to za 30 bodu..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: Dik, belt project character
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    EXI: pecka diky ja dostal scientist hood :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: pecka diky, ja dostal kridla :-) project wings
    EXI
    EXI --- ---
    je free box
    Forum - Announcements - Get Your Free Thaumaturgy Mystery Box! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2804837
    ja vyfasoval psa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tuhle ligu jsem na vlně prostě, nejdřív jsem koupil minus mana cost chestu za 11ex, kterou jsem umyslne vybral s malo statama, abych ji mohl beastcraftem splitnout, a nahrabat si masivne. Akorat jsem bohuzel nevedel, ze split nefunguje na itemy s influenci... Tak jsem nasrane zasouloval tu 3ex beastu, ze ji teda prodam a budu tu chestu nosti, a kdyz uz jsem byl v bestiary, tak jsem jeste projel par uniqu, nekdo na me mluvil u toho, a lidi chteli neco koupit, tak jsem ty uniqy prodal do vendora rychle.
    A tu chestu omylem taky, za divine.
    Jesteze to nestreamuju, byl u GFL byl jako uvodni scena... :-)

Nastesti mi pres noc napadalo asi za 20ex dropu, tak si holt koupim jinou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: brainstormovali jsme u toho dneska kdyz jsem sel znova, a ono je to zrejme tak, ze tam jsou ty dva ruzny bossove, a kazdeho mas jednou. Spawnovat muze pravdepodobne v druhe pulce (dneska jsem prvniho mel v 11. vlne a skoro jsem si ho nevsimnul jak jsem ho prejel), takze ta challenge, ze musis dat oba bosse v jedne vlne, bude jako docela hardcore...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já jsem to dneska dal taky a neměl jsem v poslední vlně bosse :/
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: dík
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jeste mi nepadla zatim abych ji zkusil, ale nejvetsi problem mam s degen dmg, a tam mam pocit to jako nebude lepsi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: dneska uz jsem to dal, po nerfu ma jen pul hp boss v posledni vlne, ale i tak jsem asi trikrat zarakvil na nem.

Kazdopadne po dukladnem prostudovani challengi bude asi nejvic hardcore dat shaper guardiana na max delirium... :-) Zkusim Hydru, ta mi pripada ze by mohla bejt nejhodnejsi, nebo mozna Phoenixe, ten sice ma nejvic hp a nejvetsi dmg, ale zaroven je nejsnadnejsi se mu vyhnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam