• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKUNK23: cg, ja v tydle sezone nevidel jedinej este, po 10+ playdays
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak po delsi dobe se musim pochubit jake stesti me potkalo. Za tech 6 let co to hraju se mi stalo poprve ze by dropli 3 najednou :D

BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, mohl by mi nekdo jako pro debila vysvetlit jak funguje archmage support? Konkretne se stormbrandem? Chci poradne pochopit jak optimalizovat vyuziti many, aby to davalo co nejvetsi bomby. Diky moc
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Zajimavy, jsme ted zkouseli s fakinfak 5 orbu na nejaky 15ce. No rychly to bylo :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: 0.32% of players have completed 36 challenges and earned the Delirium Wings. :-)

Zajimavy info je, ze Kosis spawne ve 20. vlne pokud uz nespawnul predtim.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Forum - Announcements - Delirium Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2828348
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LOL :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: urcite to není povolené, ale kdys naposledy mluvil s někým když jsi prodával běžné věci? Těžko se to chytá když je trade takovej jakej je. A nějaký botování map či tak, to je vpodstatě single player, takže podobně. Dokud nezačneš nějakejm Číňanům prodávat currency ve velkým tak podle mě v klidu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: zeptam se blbje, ale je to "legalni" ? Sam jsem kdysi davno mel i bota na hrani, ale bylo to o hubu i kdyz ho clovek mel na jinym uctu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nemate nekdo po ruce seznam otevrenejch a uzavrenejch map? Tedy, otevreny myslim mapy jako beach a uzavreny treba jako cells. Thx
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zkoušeli jste někdo nějakýho vendor bota? Klidně bych se zbavil obrovský hromady map, který nikdy nepůjdu, essencí a všech podobnejch cetek. Akorát se mi s tím nechce ztrácet čas
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já jak narazím na syndicáty v mlze, tak zabiju první encounter venku a běžím dál a dořeším při backtrakingu
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Na nějakou strategii a přemejšlení bohužel není v mlze čas! :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SABICZECH: Notas rikas.. Muzes hw spec? Kazdopadne ma to dve grafiky? "Zni" to jak hrani na integrovane, tedy nekorektni prepnuti na tu silnejsi
    SABICZECH
    SABICZECH --- ---
    Mám dotaz exiles, změnil jsem ntb a na novém papírově silnějším stroji se mi PoE děsně kouše. Ve využití systémových prostředků mám při hraní GPU využité nonstop na 100% (i v HO). Zkoušel jsem všechno, update ovladačů, přeštelovat kompletně nastavení karty, omezit využití jader procu ve hře. I když dám všechno na low tak se to chová pořád stejně. Nemá s tím někdo zkušenost?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekny video, prestoze syndikaty zneuzivam uz nekolik lig, je tam nekolik triku, co jsem neznal

Farming the Syndicate & Jun Missions for Huge Profits – Path of Exile Currency Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=wKLg4rKWNFo&feature=emb_logo
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: dik, to mi uniklo.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Vzhledem k tomu, že WE je limitováno na 1 tak těžko :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dotaz: Kdyz bych mel 2 wartcherseye se stejnym aura modem, scita se to?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: grats, a ten kamos dropnul multistrike ne :D
    A ja mam zatim nejlepsi drop z nej Aw minion dmg :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    si z toho delam celou ligu srandu, jak mi ze Siruse nikdy nic nepadlo, a az jednou padne, bude to neco za 20c
    a vcera... :-( kdyz si vezmu, ze kamas dropnul Brutalitu co stoji 50ex, a ma stejnou sanci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam