• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: sirius je RNG mrdka... pokud nemas build co je schopnej ustat jeho dmg nebo nejses fakt dobrej, tak kdyz bude chtit, tak si s tebou vytre prdel jedna dve... ja ho sundal uz taky xkrat a pak najednou 2x jsem nebyl schopnej ho dat a jednou jsem se pomalu nedostal ani pres prvni fazi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: imho je jsou nejrychlejsi ty laby - kdyz je truhla v prvni mistnosti tak jich das 400 za odpoledne
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    muzu tod nekoho poprosit a boost nooba?? :)) chtel sem si klepnout aspon 24ch na ten kabat, ale situace se nejak komplikuje a vypada to, ze uz nebudu mit cas to doklepat.. diky.. kdyztak posta, at se to tu nezasira..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: liga je v půlce, dej si v klidu pár dní oraz :D
    načerpej sílu.

A důl - gilded sulphite scaraby - naboostuj T16 mapu a dostaneš kupu sulfáče.
    WASQ
    WASQ --- ---
    GURBON: pure chayula roty
    jako důl no.. 500 nod to znamená i hromadu map na sulfit

Asi zkusim blighty, z toho by mohlo i něco kápnout. Popravdě se mi do žádnýho grindu po tom hrozným výplachu 98-100 moc nechce
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak nevím jestli rngjesus stál celou dobu při mě, ale nějakejch osm Sirusů (takže i A8) v klidu, jeden snad dokonce bez smrti (ne teda že by z toho byl nějakej loot co by stál za řeč, nebo teď stojí rng o to víc při něm, ale už dvakrát jsem ho nedal. A jako docela dost mě to štve, už jsem si tak nějak myslel že to mám trochu naučený...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: ah ok dik
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: jak si delal tech 100 bez delve?
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: ten dul je zivacka, to uz mam :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: Ne to je klasickej uber lab ze kterýho máš poslední ascendancy, tuším lvl75
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: imo delve a blighty. Btw ten endgame lab se otvira az na stovce predpokladam?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kterej bude nejrychlejší?
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: 3 měsíce a je to dost přesný.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jak dlouho bezne trva jedna liga boys? Resp kdy ocekavate novou? A co to path of the exile 2.0 o tom se vi neco blizsiho?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ve hře jsem se ptal, ale napíšu i tady. Hledám někoho, kdo bude pushovat levely breachstonama. Pojďte někdo, ať to netlačim sám. Diskord, pivko, expy :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Sobotní story. Zapnu komp, mám otevřenýho Siruse a řikám: "pustím si repráky, potřebuju slyšet, co řiká, aby mě nezabil". V půlce fightu začne vedle mě holka luxovat a já chcípnu, páč hovno slyšim :)))
    Jak se tady tak rychle ten vysavač vzal to mi hlava nebere!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: LF mam taktez, spis mne jde o dulezitost takovejch veci vid. LF mi je kazdopadne ukazuje. A pada jich minimum.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Za me tenhle problem resi lootfilter, imho nejlepsi reseni. Ale za posledni dva dny jsem vlastne nic krom currency nesebral, teda mapy skaraby a spol
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: j to je asi rozumny pristup, dik ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: ja na to vzdycky placnu zkusmo augment a kdyz nepadne nejaka velka ukrutnost tak to zahodim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam