• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Teda ještě mi pořád zbejvá necelých 7 Simulacruí a nějakejch 15 Conquerorů (ani nevím jestli se počítá Sirus), ale že největší opruz bude dostat Jorgina do Researche, to jsem nečekal. Je to o to horší, že mám nastavenej Syndicate na ITF/vorici + Gravicius/Cameria a nechci si to roze.rat v případě, že se mi bude ještě chtít trhnout nějaký pure chayula šutry, když se mi bude chtít se k poe vrátit od něčeho jiného až dodělám 40 (pravděpodobně WF a nebo možná něco z knihovny na co se ne a ne dostat).
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: vy toho zmetka vazne chodite i na HC? :D Restekp
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: jj na HC to chutná jinak :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A dneska jsme ve trech davali simulacrum a dali jsme vsech 20 vln. Z toho mam fakt radost!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Mapa strand (T4) a treba cobalt jewel.
    Scource chance metoda, proste na silu.
    Ches veci co jsou fakt bezny, maji vetsi sanci se nechat chancnout.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mate nejaky tip na "leave to chance"? Chybi mi wepka, strongbox,mapa,jewel. Ma smysl to delat treba na nejakejch nizkejch mapach? Najdu na wiki co ma uniq verzi a to by treba slo ne? Tam asi lvl nerozhoduje, či?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem tuhle ligu měl poprvý v životě chaos resist capnutej a bylo to hrozně pohodlný. Fakt se o tom budu snažit i v budoucnu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Chaos res se snazmi mit namaxovanej u endgame charu, ale zalezi na lize. Když je liga, ktera chaos res nepotrebuje, trochu to orezavam.

Ale mit nizkej chaos res je slabina. Hravam hodne SC a obcas HC. HC neodpousti a chyby jsou drahy, takze na HC chces ucpat kazdou skulinku ktera ze muze stat char.

A jak resit Siruse - vskoro vsechny jeho nebezpecny veci delaji chaos dmg. Ty stormy, die laser, ground sracky, atd. Takže na něj nemít maxlej chaos res znamená, že tě každá chyba zkriplí, s chaos res se něco z toho dá přežít, když máš další defense..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    -60
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele, jen tak pro zajimavost, muzu vas poprosit o info kolik mivate na charech chaos resist? Ja -7 :D Pls flaska. Dik
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Jako jo no. Pamatuju si jak jsem byl svyho casu podobne zoufalej u prvniho Dominuse, Izara, Kitavy a treba uberAtziri mi dela problem dodneska. Jen ten Sirius mi pripada jako by v tom pomyslnym schodisti po kterym stoupas dal nekdo posledni schod zcela mimo schodiste.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Ja myslim blbe ve smyslu ze poradne nevim jak si co zjednodusit, nakraftit atp.. Tedy to more aspektu tydle gamesy. Kdysi sem to hral jak uvedli divinkarty. A to je more let a lig vid :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Nehrajes blbe, kdyby jo, tak se nedostanes k AW8. Vetsina hracu se ani nedostane do map, malo kdo zabije vubec nejakyho Siria. Ale chapu, fight je to divnej, predstav si to chodit to na hc :D Tam je tolik veci co te muzou odstrlit a ni moc s tim neudelas..
    Leda mit nesmrtelnej char a bambilion dps :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Tak asi se to da trosku chapat, pac je to jakysi end game tard. Ale stejne. Ja, nejen ze sem furt imo lowka.. A furt poradne nevim jak kde co ochcat, tendle mamlas mne tak akorat nuti to odinstalovat :D
    sam sem ho dal max aw5 teda, a byl to umor hroznej :D radej sem se nechal dycky potahat.. Uz jen z toho duvodu, ze je tam teoreticky sance na lxsni loot. Tak je mne lito ho zprasit sam (cti nedat :-D), abych mel hovno. Faktem je ze ze dvou potahani padly aspon naky awakeny, ktery mi trosku zjednodusily hrani. Pac jinak pada total hovnous :) Ale to je rozhodne tim ze to hraju blbe, od a do z :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Naprosto te chapu, je to fakt nesmysl celej ten souboj. Celou dobu je cely PoE v podstate DPS test a tenhle kokot se tomu naprosto vymyka. Je to diablovka, ktera v poslednim momentu preskoci do neceho jako plosinovka. Taky me to neskutecne vytaci. Da se to naucit, ale popira to vsechno to o co se celou dobu snazis.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Podruhy aw8 sirus, podruhy fail.. warlordi easy, no death.. ale tendle picus, dvakrat s helpem nic. to je bossfight jak podme jebat, fakt.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: 40 darkshrines mi zabere 32 minut, takze jeden endgame grind se na ugrindovat za neco pres 5 hodin.

Zajimave poznatky: Aspirant plaza expiruje po asi 50s, obcas se do toho clovek trefi a musis si vyvolat novou instanci.
    Movement speed se hodi :D
    Dava to i neco malo expu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    ORBIT: další super appka pro poe - exilence-next. Házel jsem všechno do qvadu a na konci ho akorát proskenoval. Appka to pak srovná s poe.ninja a vyplivne ceny. Má to třeba graf, takže vidíš, jak moc jsi "produktivní"

Už teda nemám úplně motivaci zapínat. Jsem to asi nemusel tak hrotit :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Darkshrine v prvnim roomu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: A grats ke 40, taky doufám, že se k tomu propracuju, zatím work in progress.

Ale jezdil blight mapy ve 4 na HC bylo zajímavý, dropy naprd, ale rozhodně to není nuda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam