• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: MRORANGE: Vona je tam nejaka podpora i od nv, ale uz to par let nesleduju takze po pravde nevim jak to ted presne je. Pravdou je, ze je to pro mne prekvapeni, ze s tim v poe prisli. Vubec sem netusil..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja to prave vcera chtel zkusit a neslo mi to na to prepnout, nevim proc
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: No možná je to zlepšení výraznější pro AMD, ale vzhledem k tomu, že na to chtějí přecházet komplet, tak to tak imho být nemůže...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: zasrana diskriminace :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Pokud vim tak ano
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ten vulkan je jen pro AMD?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: Super! Mi to trosku zlobi, tedy secko jede vyjma molten strike projectilu, ty jsou takovy ehm.. nekompletni :D
    EXI
    EXI --- ---
    LIQUIDFREAK: jsem tomu moc neveril, ale poe mi ted po letech konecne slape jak ma :]
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Novej patch s Vulkanem, kde by si meli zasadne polepsit vlastnici AMD karet.
    Forum - Announcements - 3.10.2 Patch with Beta of Vulkan Renderer - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2866813
    WASQ
    WASQ --- ---
    MRORANGE: vítej v elitním klubu! :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já teda obdivuju vaší výdrž. Jak se mi povedlo dát Simulacrum 20 a 100% T15 mapu, tak jsem najednou ztratil motivaci hrát cokoliv dalšího :/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Gratz!
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Plus se jdu trochu pochlubit a po několika 36 a jiných různých číslech jsem konečně doklepal tu 40.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: ze by to byl troll? :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Pardon, ale tohle bereš kde? Zvlášť když o příspěvek níž je announcement of announcement s datem na začátku června...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Jj, bude se jmenovat Apocalypse a tématicky to bude hozene hodně zpátky, podle traileru je to hodně pěkný.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: Mame naky naznaky o cem bude dalsi sezona?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Tentative Announcement of the Announcement - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2862925
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: 100% ale i proto doporucim si to zkusit, je to faktu super, to uz nikdy nezazijes :D
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: to vypada jako zlo, co nerfnou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam