• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: ze by to byl troll? :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Pardon, ale tohle bereš kde? Zvlášť když o příspěvek níž je announcement of announcement s datem na začátku června...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Jj, bude se jmenovat Apocalypse a tématicky to bude hozene hodně zpátky, podle traileru je to hodně pěkný.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: Mame naky naznaky o cem bude dalsi sezona?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Tentative Announcement of the Announcement - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2862925
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: 100% ale i proto doporucim si to zkusit, je to faktu super, to uz nikdy nezazijes :D
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: to vypada jako zlo, co nerfnou :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: herald stacking
    GURBON
    GURBON --- ---
    NYRLEM: Zbejva cca mesic - oficialni datum konce prozatim neni. Vsechno je za hubicku. Takze myslim ze smysl to ma. CI netusim.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Ma smysl si jeste ted zacit sezonu nebo pockat na dalsi? Jakej je momentalne nejlepsi CI build? :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jsem právě udělal Catarinu, ale tohodle jsem si blbec nevšiml.
    imho ne nutně. Teoreticky stačí dát safehouse kde ho teď mám, pak ho jako jedinýho pustit jako třetího člena přidat do research a ostatní opět narvat do toho kde jsou teď, zaběhnout research, demote až na 0* a zkusit ho zase někam nacpat. Tohle mi napadlo až teď a vlastně by to nemuselo být tak těžký teoreticky. Bude ovšem záležet na vazbách co mám, respektive co má Jorgin samozřejmě. Ty si ale teď z hlavy nevybavím.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Ahoj, přesně z tohohle důvodu jsel tuhle challenge řešil hodně brzo, než jsem si začal nastavovat board.
    Teď to jinak než si to rozesrat nepujde. Imho budeš mít jednoduší sjet masterminda, dojet challenge a pokud budes potrebovat setup znovu (ale ja bych to popdruhe za ligu delat nechtel :))
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Teda ještě mi pořád zbejvá necelých 7 Simulacruí a nějakejch 15 Conquerorů (ani nevím jestli se počítá Sirus), ale že největší opruz bude dostat Jorgina do Researche, to jsem nečekal. Je to o to horší, že mám nastavenej Syndicate na ITF/vorici + Gravicius/Cameria a nechci si to roze.rat v případě, že se mi bude ještě chtít trhnout nějaký pure chayula šutry, když se mi bude chtít se k poe vrátit od něčeho jiného až dodělám 40 (pravděpodobně WF a nebo možná něco z knihovny na co se ne a ne dostat).
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: vy toho zmetka vazne chodite i na HC? :D Restekp
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: jj na HC to chutná jinak :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A dneska jsme ve trech davali simulacrum a dali jsme vsech 20 vln. Z toho mam fakt radost!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Mapa strand (T4) a treba cobalt jewel.
    Scource chance metoda, proste na silu.
    Ches veci co jsou fakt bezny, maji vetsi sanci se nechat chancnout.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mate nejaky tip na "leave to chance"? Chybi mi wepka, strongbox,mapa,jewel. Ma smysl to delat treba na nejakejch nizkejch mapach? Najdu na wiki co ma uniq verzi a to by treba slo ne? Tam asi lvl nerozhoduje, či?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem tuhle ligu měl poprvý v životě chaos resist capnutej a bylo to hrozně pohodlný. Fakt se o tom budu snažit i v budoucnu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Chaos res se snazmi mit namaxovanej u endgame charu, ale zalezi na lize. Když je liga, ktera chaos res nepotrebuje, trochu to orezavam.

Ale mit nizkej chaos res je slabina. Hravam hodne SC a obcas HC. HC neodpousti a chyby jsou drahy, takze na HC chces ucpat kazdou skulinku ktera ze muze stat char.

A jak resit Siruse - vskoro vsechny jeho nebezpecny veci delaji chaos dmg. Ty stormy, die laser, ground sracky, atd. Takže na něj nemít maxlej chaos res znamená, že tě každá chyba zkriplí, s chaos res se něco z toho dá přežít, když máš další defense..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    -60
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam