• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: nefacha :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    rozhodne se neprehriva, teploty jsou nizky... je to instantne, jakmile to zapnu a i v HO
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: To chce asi nastavit max 90% vytizeni cpu a melo by se to upravit. pac to vypada ze se ti to mirne prehriva a tim padem trotluje, tedy zpomaluje. Ale nemusi to byt tvuj pripad. Me to ale konkretne v poe pomohlo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kdyz se bavime o grafice, mam takovej mensi problem. Kdyz si vypnu v-sync, tak mi sice vyrazne stoupnou fps (z 60 locklejch na cca 150), ale hra se jakoby divne pocukava, proste neni plynula. netusite cim by to mohlo byt? Monitor mam ofc jen 60hz, takze vetsi fps v podstate nevyuziju, ale z hlediska performance i v jinych hrach mi prislo lepsi to mit odemkly, protoze ty dropy fps pak nebyly tak sileny.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A včera jsem dojel delve a finálních 40 challenge. Naposledy jsem měl 40 v Perandus lize a to je fakt dlouho :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: updatuj si drivery grafiky, pak uvidis jestli ti to facha..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Ale jedu teda hlavne 75freelock ci jak se to menuje ta kravina od amd.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: Tak urcite je rozumnejsi to uvest ted, nez se startem novy ligy za par tydnu. Aspon se to odladi. Ja dneska uz mel v poradku i molten strike. Na dx11 jedu tak 100-120, na vulkanu 120-140 s mensimi/mene castymi propady fps. RX570+Ryzen 2200G@4,0GHz. A jdu updatovat drivery tak uvidime.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: To je právě imho rozumnej krok od žižiži, že to dali teď a nebude beta se startem ligy, což by taky mohl být pěkný průser. A navíc jak je to volitelný, tak by to mělo být ok a postupně snad všechno vychytají.
    GURBON
    GURBON --- ---
    vcera jsem to na chvilku prubnul na R380 a v podstate zadna zmena proti DX11
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jo, to bude asi ono, musim updatovat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: Jo, bohuzel typicke. Von vulkan zacal jen pro amd na mantle, ale pak z toho udelali otevrenou platformu takze to ted jede i na nv, s vetsimi ci mensimi problemy.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo, viděl jsem několik lidí se rozčilovat na redditu že jim to nejde, aby si sypali popel na hlavu po tom co updatovali drivery nvidie
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Co jsem ale vysledoval je, ze s novymi nv drivery funguje vulkan i na nvidiich, takze asi zkuste update.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: MRORANGE: Vona je tam nejaka podpora i od nv, ale uz to par let nesleduju takze po pravde nevim jak to ted presne je. Pravdou je, ze je to pro mne prekvapeni, ze s tim v poe prisli. Vubec sem netusil..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja to prave vcera chtel zkusit a neslo mi to na to prepnout, nevim proc
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: No možná je to zlepšení výraznější pro AMD, ale vzhledem k tomu, že na to chtějí přecházet komplet, tak to tak imho být nemůže...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: zasrana diskriminace :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Pokud vim tak ano
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ten vulkan je jen pro AMD?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam