• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no musel jsem si dneska uz napsat dovolenou, tak doufam se to zase neposune :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: je to tak
    3.11 League Announcement Countdown : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/gut0tv/311_league_announcement_countdown/
    Na start jsem někde viděl datum 19.6., ale předpokládám že i to bude dnes aktualizované.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zítra ve 23:00 by to mělo být:
    Time Zone Converter – Time Difference Calculator
    https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html?iso=20200602T210000&p1=tz_pt&p2=204

Forum - Announcements - The Press Tour Has Begun! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2865973
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zítra - v úterý budou vypouštět info. Press tour je kompetní a zítra končí informační embargo!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: :D Vedu jedna nula, presny termin neni znam woe :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: wut? zdroj?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: Hh posta pro tebe a precte si to jednou za 14 dni :D
    BARTUC: V nejblizsich dnech, doufam ze to nechaj este do konce tejdne..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a už se ví, kdy bude sezona koncit?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Určitě nám sem pak hoďte screenshot výsledku! :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    SUNBEAM: zkus mi kdyžtak napsat do pošty, třeba mě chytíš. Jestli ne, nevadí. Budu o headhunter bohatší. Dík :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    WASQ: mám. ale nevím kdy budu doma, až večer.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hoši jak končí sezóna, tak jsem si řikal, že bych vaalnul HH. Kdybyste někdo našel v chrámu double corrupt, tak pošta :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: no spíš takováhle věc potřebuje restart enginu, což nejde dělat s běžící hrou.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: LoL, i na login screenu. Ve hre to obvykle nejde, specialne kdyz je to beta :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    uz sem na to prisel. kdyby to nekdo resil an eslo mu to, tak v character screenu to jde
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: nefacha :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    rozhodne se neprehriva, teploty jsou nizky... je to instantne, jakmile to zapnu a i v HO
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: To chce asi nastavit max 90% vytizeni cpu a melo by se to upravit. pac to vypada ze se ti to mirne prehriva a tim padem trotluje, tedy zpomaluje. Ale nemusi to byt tvuj pripad. Me to ale konkretne v poe pomohlo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kdyz se bavime o grafice, mam takovej mensi problem. Kdyz si vypnu v-sync, tak mi sice vyrazne stoupnou fps (z 60 locklejch na cca 150), ale hra se jakoby divne pocukava, proste neni plynula. netusite cim by to mohlo byt? Monitor mam ofc jen 60hz, takze vetsi fps v podstate nevyuziju, ale z hlediska performance i v jinych hrach mi prislo lepsi to mit odemkly, protoze ty dropy fps pak nebyly tak sileny.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A včera jsem dojel delve a finálních 40 challenge. Naposledy jsem měl 40 v Perandus lize a to je fakt dlouho :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: updatuj si drivery grafiky, pak uvidis jestli ti to facha..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam