• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Delirium byla jedna z nejlepsich lig vubec, dle meho nazoru. Vyborne jim to vyslo spolu s koronou, liga, ktera se dala hrat poradne a dlouho.. Ale ne každýmu to musí sedět :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Hmmm tak sem z toho trochu zklamanej, tuhle ligu jsem moc nehral (tak 3 tydny mozna 4) proste me nechytla...backtrecking neni nic pro me. Tak jsem se tesil na novou a to co jsem videl v traileru me teda vubec nepotesilo a ani se mi nelibilo. Proc se do haje poslednich par lig snazi do poe cpat trendy co frcej na mobilech....ach jo :-/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: Jasny, to je fer to bych snad moh stihnout este nejaky pseudoachiv :D Dik
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: Liga začíná 19.6., konec deliria by k tomu odpovídal 15.6.

WASQ: Ještě uvidím, ale říkám si že bych si asi zkusil dát 36 nebo možná 40 na scssf, přehodit to můžu vždy...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Podle mě to vypadá jako chill liga s hodně craftěním, takže by to nemuselo bejt špatný. Vyzkošet si zase nějaký nový / přepracovaný skilly.
    Viděl jsem nějakou hruď, která ti nuluje lightning resist, ale to samý mají i moby okolo. Mě zajímá, co s tím lidi udělaj
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jak na to tak koukam tak po delsi dobe si tahle liga mozna rika o vynechani.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: Nevim no, moc se mne to nelibi ale to je asi otazka vkusu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Jasny dik za reakci, nicmene mi zhulene uniklo slovo kdykdy? :D Stihnu este par dni delirium nebo uz je zarizle?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak já nevim... :) Jsem zvědavej na revork skillů

Path of Exile: Harvest Official Trailer and Developer Commentary
    http://www.youtube.com/watch?v=Tv12xh498ms
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Path of Stardew Valley!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ty brandy co triggerujou libovolnej skill vypadaly cool no. Kazdopadne doufam, az nekdo ukaze nejakou gameplay, ze to nebude jak to vypada v traileru... vetsinou si u kazdy ligy predstavuje z traileru to nejhorsi, a pak to je v klidu :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NEW BRANDS!!!!!!!!!!!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak to nevim, trailer vypada malo akcne, pro me aspon, se mi nechce se nikde zastavovat a neco sazet :-(
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Předjímám stejnej fail jako talisman kdyz slyšim ty seed tiery. Doufám že ne, ale...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak fungujou ty farmici party? :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hmm tak to asi tu 100 nedam :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    H.A.R.V.E.S.T
    19th June
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LOL POE Farmville...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja jsem zjistil ze jedinej vikend na kterej mam neco planovanyho je 26-28 takze to 100% vyjde na nej :D

LIQUIDFREAK: Jop, tak presne fungujou ligy. kazdej zacina s cistym stitem a nanovo. Vsichni maji stejny sance a start do zacatku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je pozde, uz jsem si ji musel napsat dneska, tak ted budu drzet palce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam