• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    BOBES
    BOBES --- ---
    RADICETA: Díky.
    Asi si zatím vyberu neversink(ův) "2 Semi-Strict": Healthy balance. Great for new leagues and beginners and medium-speed endgame gameplay. Hides the worst rares. Good for chaos recipes.

Sice skrývá Chromatic recepty (ale jen large a medium věci, 1x3 nechává) a nějaké flašky, ale asi na to kašlu. Je čas se posunout dále.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    BOBES: filterblade je od ID neversink, který už leta spravuje svůj itemfiltr v mnoha úrovních jak přísně má schovávat věci. Začni třeba tam - říká se tomu strictness. Já mám třeba celkem rád sovereign filtr od stupidfathobbit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BOBES: Na taby bejvaj slevy, aspon jednou do mesice. Koupis pak celej bundle.
    BOBES
    BOBES --- ---
    Několik "newbie" dotazů

Po letech jsem si znovu nainstaloval Path of Exile a zjistil jsem, že hra již dávno nekončí Actem 3 :)

Rozjel jsem si Sciona podle tohoto buildu: Blocktasm: 5.5k HP, flaskless 78/75 block, Dirt cheap. 1 mill screenwide DPS with knockback
    a začal se ve hře znovu trochu orientovat (aktuálně v Act 4) a vyrojily se mi v hlavě tyto dotazy:

1. Jaké koupit Stash tabs
    - zjistil jsem, že se dá Stash rozšířit o nové a v některých případech i specializované stash tabs
    - nakoupil jsem nějaké support packy, za získané points koupil Currency tab (konečně všechny orby na jednom místě, setříděné a do "výšky") a Quad tab (takové odkladiště zatím)
    - na koupi dalších tabs asi počkám zase na nějakou slevovou akci, ale jaké pak má smysl nakoupit?

Neplánuji nějaké rozsáhlé craftění, endgames s mnoha postavama atd. Nestačí jen ten premium tabs bundle? Ale stejně jako ten currency tab by se mi možná líbily i ty další "setříděné" specializované tabs. Ale nevím, jestli mají nějaký zásadní přínos.

2. Nové vendor recipe
    - na jaké má smysl se zaměřit?
    - zatím jedu:
    A. flašky (3 stejné -> 1 level vyšší), >40% quality -> Glassblower's Bauble
    B. Red-green-blue connected -> chromatic orb
    C. Full rare set - do quad tab házím vše žluté a pak to semtam protřídím a prodám full set za Orb of chance (celé mi to aktuálně vázne na nedostatku Amuletů)

A asi se budu dívat na nějaké ty quality items (20%, >40%)

3. Filter item
    - neznal jsem a velmi oceňuji!
    - na https://www.filterblade.xyz jsem si nějaké naklikal a velká spokojenost, šetří čas, zpřehlední, nemusím odnášet každý střep a prohledávat každou hromadu
    - přesto mi připadne, že mám na mapě pořád nějak moc věcí :)
    - nějaký tip na dobrý filtr pro postavu lvl40 a výš

Mockrát děkuji za reakce a omlouvám se pokud jsou moc triviální.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    konecne spravnej trailer.

Path of Exile: Harvest ACTUAL Trailer - PoE Trailer Parody
    https://www.youtube.com/watch?v=lBGMEw1lVyc
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: imho to upravili proto, ze by novy brandy byly op :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Hele, nech bejt, třeba to bude zajímavý..
    Bude to jiný v každým případě a mlíko je rozlitý, třeba dostane noou chuť :D
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: presne, proc se to vraci takhle blbe.. proc opravuji to, co bylo v cajku :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Ja take no, tak nic asi :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já chtěl taky hrát brands poprvý, ale ne díky raději dwouručku a melee :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: je to skoda, ja chtel brandy jet v dalsi lize, ale tohle nevypada uplne dobre
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: To že nezůstane archamge jak je jsem čeka, ale že ho nechají a místo toho zaříznou storm brand jsem fakt nečekal :)
    Na duhou stranu cold dotkovej brand zní zajímavě, jinak se brand asi nedotknu.
    Největší nerf je imho to že se vrací na místo kde vznikli a ne kde to chcíplo, což to totálně zabíjí..

Njn, bude to úplně jiný než dřív.
    EXI
    EXI --- ---
    me teda nova liga moc nezaujala, ale to je u me bezny uz od abyss ligy.. nicmene kdyz mi ted poe beha plynule, tak harvest urcite prubnu..

tady kdyztak fix (auto hot key) pro overlay tooly pro borderless vulcan
    Vulkan Test - Technical Megathread : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/gseuoy/vulkan_test_technical_megathread/fs6tie9/
    EXI
    EXI --- ---
    wtf, proc tohle delaj?
    New Brand Gems and Brand Changes in Path of Exile: Harvest : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/gw6onf/new_brand_gems_and_brand_changes_in_path_of_exile/
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Ja nerikam zebylo Delirium spatne, to vubec. Ale jak psal Gordhart za ty 3-4 tydny jsem si splnil vse co jsem chtel a motivace pak schazela :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Mam stejny plan jako ty, ssf to jisti, liga vypada na to idealne s tim ctaftenim.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já si dávám cíle, u kterých vím, že mám šanci jich dosáhnout :D

Ale tuhle ligu se asi zase vrátím k ssf, to by mi to mělo protáhnout :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: To si musíš dávat lepší cíle :D Dej si příště HCSSF level 100 a budeš mít co dělat dlouhou dobu :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Kašlete na trailery , zahrajte si to a uvidíte jestli vás to baví nebo ne..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Mě právě hrozně nevydržela. Povedlo se mi chytit dobrej meta build a splnit si všechny svoje cíle hrozně brzo. :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Delirium byla jedna z nejlepsich lig vubec, dle meho nazoru. Vyborne jim to vyslo spolu s koronou, liga, ktera se dala hrat poradne a dlouho.. Ale ne každýmu to musí sedět :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam