• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    wtf, proc tohle delaj?
    New Brand Gems and Brand Changes in Path of Exile: Harvest : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/gw6onf/new_brand_gems_and_brand_changes_in_path_of_exile/
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Ja nerikam zebylo Delirium spatne, to vubec. Ale jak psal Gordhart za ty 3-4 tydny jsem si splnil vse co jsem chtel a motivace pak schazela :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Mam stejny plan jako ty, ssf to jisti, liga vypada na to idealne s tim ctaftenim.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já si dávám cíle, u kterých vím, že mám šanci jich dosáhnout :D

Ale tuhle ligu se asi zase vrátím k ssf, to by mi to mělo protáhnout :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: To si musíš dávat lepší cíle :D Dej si příště HCSSF level 100 a budeš mít co dělat dlouhou dobu :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Kašlete na trailery , zahrajte si to a uvidíte jestli vás to baví nebo ne..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Mě právě hrozně nevydržela. Povedlo se mi chytit dobrej meta build a splnit si všechny svoje cíle hrozně brzo. :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Delirium byla jedna z nejlepsich lig vubec, dle meho nazoru. Vyborne jim to vyslo spolu s koronou, liga, ktera se dala hrat poradne a dlouho.. Ale ne každýmu to musí sedět :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já se na tuhle ligu moc těším. Jak jsem to delirium hrozně proběhl rychle a hrál asi jen tři týdny (ale zase skoro nonstop), tak budu hrozně rád z něco víc klidnýho.
    WASQ
    WASQ --- ---
    MRORANGE: Jo vypadá to, že by liga mohla bejt dobrý pro SSF! Ale na to nemám mozek už. Učit se SSF je jak učit se úplně novou hru. Sotva jsem začal chápat standart :))
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Hmmm tak sem z toho trochu zklamanej, tuhle ligu jsem moc nehral (tak 3 tydny mozna 4) proste me nechytla...backtrecking neni nic pro me. Tak jsem se tesil na novou a to co jsem videl v traileru me teda vubec nepotesilo a ani se mi nelibilo. Proc se do haje poslednich par lig snazi do poe cpat trendy co frcej na mobilech....ach jo :-/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: Jasny, to je fer to bych snad moh stihnout este nejaky pseudoachiv :D Dik
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: Liga začíná 19.6., konec deliria by k tomu odpovídal 15.6.

WASQ: Ještě uvidím, ale říkám si že bych si asi zkusil dát 36 nebo možná 40 na scssf, přehodit to můžu vždy...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Podle mě to vypadá jako chill liga s hodně craftěním, takže by to nemuselo bejt špatný. Vyzkošet si zase nějaký nový / přepracovaný skilly.
    Viděl jsem nějakou hruď, která ti nuluje lightning resist, ale to samý mají i moby okolo. Mě zajímá, co s tím lidi udělaj
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jak na to tak koukam tak po delsi dobe si tahle liga mozna rika o vynechani.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: Nevim no, moc se mne to nelibi ale to je asi otazka vkusu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Jasny dik za reakci, nicmene mi zhulene uniklo slovo kdykdy? :D Stihnu este par dni delirium nebo uz je zarizle?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak já nevim... :) Jsem zvědavej na revork skillů

Path of Exile: Harvest Official Trailer and Developer Commentary
    http://www.youtube.com/watch?v=Tv12xh498ms
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Path of Stardew Valley!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ty brandy co triggerujou libovolnej skill vypadaly cool no. Kazdopadne doufam, az nekdo ukaze nejakou gameplay, ze to nebude jak to vypada v traileru... vetsinou si u kazdy ligy predstavuje z traileru to nejhorsi, a pak to je v klidu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam