• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    OK, takže po tom co jsem to prolítl nemám absolutně chuť hrát melee. Zvlášť ne two handed slams. Nějak i přijde, že to že na jednu stranu to tlačí, posílí je na jedné straně a pak jim zase seberou damage/attack speed? Možná když se to spočítá pak na dps bude to lepší než teď, minimálně by se to dalo předpokládat, ale na mě to působí jako velký špatný, byť jsem o něčem z toho přemejšlel. Možná ještě tak některý z těch poison skillů s assasinem. Ale pořádně jsem nejel spellslinger, tak dám asi konečně to VD necro, nebo chaos trickstera. I když k tomu asi inklinuju nejmíň, přeci jen jsem ho jel v poslední době už několikrát...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    You can now instantly buy all decorations (that cost only Favour) that your hideout template needs, as long as you have unlocked them and have enough Favour to do so.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Added the ability to hide Remove-Only stash tabs.

konecne to na standardu budu mit hezky :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ring of nostalgia
    Celkem riznuti do hoaga, bude muset rezit rezervacku jinak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen si to tu odlozim, abych si to pak mohl rozkliknout v tramvaji... :)

Forum - Patch Notes - Content Update 3.11.0 -- Path of Exile: Harvest - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2873739
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Povídej mi o tom :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ORBIT: chci sry, nějak se to poto

ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: máš to třikrát za sebou, nechceš to repostnout?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Nikdo nemohl čekat nic jiného. Můžeme debatovat o hodnotě, ale díky tomu přežily voices (byť cena 1/3 a si i 5 bodových bude ještě vyšší než v deliriu), takže to vlastně ještě dopadlo dobře. Ale ještě se uvidí co Endbringer a Heraldry...
    btw ještě jsem to nečetl, ale ctrl+f je nenašlo, takže předpokládám že v manifestu vysloveně zmíněné nejsou
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    V tomhle patchi budou asi king rychlý obouručky, takže takový crit exquisite blades budou asi top :)
    S tím leechem a vaal pactem to budou docel nesmrtelný buildy :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ONI zabili PH :(
    To jsem fakt nečekl, že to zkrouhnout. Cap je 40% increased efektivita.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: 5 poison stacku te snad nezabije :) to je takovej mekej nerficek.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kurva, zatim nejvetsi nerf - tenhle pantheone hraju na uplne kazdym buildu :-(
    The Shakari Pantheon has had its modifiers changed to halve the duration of Poison on you, and prevent you being poisoned while you have at least 5 poison effects on you.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale ten Vaal Molten shell nerf vypada ok, u blcok charu neslo nikdy o to o kolik, ale ze aspon neco, jsem mel tusim 12k hp z nej v nejhorsim pripade (bez lahvi pred stiskem), a malokdy jsem to vybral nez mi dosel cas

ale - We have removed the stun immunity from Cyclone, but made no other changes to it.
    *panika*
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukam, stun build asi hrat nebudu :-)
    Rather than increasing the stun threshold, bosses now become immune to stuns for a short duration after being stunned. Most major bosses and Map bosses have a stun immunity duration of two seconds.

Forum - Development Manifesto - Development Manifesto: Game Balance in Path of Exile: Harvest - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2873295
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: změna je žívot
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tak bacha, vaal molten shell je zrovna dulezita cast block mych buildu, na ten at nesahaj :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo ale jsi pomalej, tj. pozornost by se, jako tradicne, mela zamerit na rychle buildy :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ja myslim že block nechaj na pokoji, ale je jasný že pár věcí budou nerfovat :D

https://twitter.com/bexchangewords/status/1272464554870489088
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam