• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: mno me bavily brandy, jak svina, bavil me impale cyclone, bavily me miny, bavil me enkiho arc jen tak pro ilustraci co rad hraju :-) Bavil me i consecrated path jug a tak, ale ted bych chtel jet neco ranged
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: To je asi na každýho preferencích, co ho baví a co ne :)
    Někoho nebaví se točit s cykonem, někoho nebaví sumoneři a někdo, když nemá v ruce pořádnej klacek, tak ho svrbí..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to je nuda ne? chaos buildy me prisly divny a nudny, ale zkousel sem to jen jednou par lig zpet
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: ed/contagion? ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kua ja porad nevim co hrat :-D poradte mi, neco ranged pro hlupaky. Ball lightning minera sem uz hral, summonera nechci... jsem totalne bezradnej
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Forum - Announcements - Path of Exile: Harvest Launches Soon - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2874562
    torrent jede
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Doporučte mi nějaký dual wield build pro Juggernauta. Ideálně meče. Hrával jsem, ale nemůžu ho najít - říkal jsem si, že trochu projedu standart, protože noivá liga mě moc nezaujala - a že bych se teda pro jednou dostal víc do endgame contntu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: ani o VD necro ani o BL minera bych se nebál. Jen u BL to bude chtít asi dostat na tree nebo někde area effect, protože se BL bude pohybovat rychleji

WASQ: Tak jestli to byla před tím selfcast varianta, teď jsem zaznamenal slinging, ještě se soulrendem atd. Karv s tim začíná třeba.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak se pomalu dostávám do fáze, kdy nevim, co hrát a v hlavě se mi zase ozývá sílící hlásek, kterj řiká: ed, contagion, ed, contagion (again :D)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ona existuj jiná barva než šedivá? Hmm :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: to vubec, mam zelenej pocitac :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: Heradlry -> Discord Artisan
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw rip Heraldry a Endbringer, stejně jako PH...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja mam vetsinou postup:
    - kouknu na video, jestli to vypada dost hezky :) nez jsem koupil nove PC pred Deliriem, tak taky jestli to nema moc efektu
    - kouknu na pros/cons, jestli tam rovnou nejsou veci, co vim, ze me serou
    - kouknu aktualni equip autora buildu, jestli je to fakt dostatecne budget, pripadne se pro jistotu podivam na trade, kolik to opravdu stoji TED
    - nasledne natahnu do POB, a zacnu mu to vylepsovat smerem "lazy player, one hand" :-)

tj. vetsinou ten build zmenim jeste nez ho zacnu hrat, plus pak o dalsi veci, co zjistim ze mi vyhovujou az v prubehu hry
    kdyz mi vsechno vyhovuje, tak jdu do builds na poe.ninja, a koukam jak to hrajou lidi, co maji co nejvic podobny equip/keynodes, coz vetsinou vyvola spiralu testovani a zmen

ale muzu si to dovolit, protoze zpravidla hraju jen jednu postavu za ligu, takze mam dost casu ji vymazlit :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: Rozumim. Já jsem z 90% pesant, kterej jede ctrl+c, ctrl+v
    Většinou ten build ladím až endgame podle sebe
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: me teda v tyhle hre prave nejvic bavi vymejslet buildy a pak si otestovat, kam az se dostanou. nekdy ale neco okopnu, kdyz chci bejt op
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: to je podstatny rozhodnuti, ktery jsem udelal hned po tom, co SSF zavedli :] obchodovat ve hre me fakt nebavi. a build teda nereknes jo? ja jsem zvedavej!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Patchnotes moc nerozumim, ale je mi jasný, že theory crafting think tank už je rozjetej a build vymyslí někdo za mě.

Nicméně se mi líbí: "Weapon Skins from Supporter Packs can now be applied to both weapons when dual-wielding." :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem horně moc chtěl hrát ty nový brandy, ale s tím reworkem je to fakt asi marnost :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam